Bazen artreman sırasında güç yetersizliği

merhaba arkadaşlar bn 1,81 boyundayım 71 kiloyum 4.5 aydır yapıyorum bu sporu ilk aylarda kabronhidrat almıştım o bitince bi şey kullanmadım 1 ay civarı kadar bazen spor salonunda hareketleri yaparken bazen güçsüz kalıyorum yemekde çok yiyiyorum ama bi etki olmadı gibi sizce kabronhidrat mı? almam gerekiyor protein +creatin m? kabronhidratsa neden proteinse nedenini açıklarmısınız.

İyi dinleniyor musunuz? Eğer iyi dinlenmiyorsanız bu etkileyebilir. Bunun dışında antrenmandan 2 saat önce makarna,yulaf ezmesi,pilav gibi kaliteli karbonhidratları almanızda fayda var. Beslenme programınızı tam olarak bilmiyorum onun için daha çok yemeye ihtiyacınız var mı yorum yapamayacağım. Eğer kilo almaya ihtiyacınız varsa gainer almalısınız bence

iyi dinleniyorum makarna pilav türlerini bol bol yiyorumda bi etki yapmıyor bnde anlamadım işte yeni tonbalığı aldım spordan önce yiyecem spordan yarım saat sonra yemek sonra yumurta falan yiyicem yememde sorun yk ama bnde anlamadım

Yemekten kaç sat sonra spora gidiyorsun?

uykun nasıl?

programında kardio varmı?

her bölgeyi haftada kaç kere çalışıyorsun?

programımda kardio yk
3 günde bir dinlenioz işte
1.gün göğüs-kol
2.gün arka kol-omuz
3.gün sırt-bacak
çalışıyorum

nasıl besleniyorsunki yorgunsun uyku saatin nasıl kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun geç yatıp geç kalkıyorsan uykunu alamazsın bbelli bir sat var vücut o saatlerde uykusunu alıyor

okullr tatil diye geç uyuyorum 2-3 öğlen kalkıyorum sarhoş gibiyim tatil nedeniyle oldu bu yorgunluk ama spora gidince açılıyor insan ama öncesinde hevessizlik var

Arkadaşlar çoğu nedeni yazmış. Bir de cinsel hayatınla alakalı olabilir. Eğer antremandan önce filan bir şeyde bulunduysan. O da form düşüklüğü yaratabilir.

Bendede bi ara aynı sorun vardı nedense hep cumartesiye denk gelıyordu o halsiz oldugum günler
Kendime sordum ne var bu cumartesi gününde ?
Diğer günlerden daha geç kalkıyorum saat 10 oluyor kahvaltı edıyorum saat 1 oluyor üstüne öğle yemegi yiyiorum , sonrada spora gidiyorum .
Oldumu bu şimdi ? Hiç sanmıyorum
Sizinde hatanızın burda oldugunu dusunuyorum yemekten 2-3 saat sonra spora gidin ve erken kalkın , mideyi fazla zorlarsanız güc yetersizligi , halsizlik gibi sorunlar meydana gelir..
Kolay gelsin...

Back
Yukarı