Bazı supplementlerim var nasıl kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cekodaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cekodaya

Üye
24 yaşındayım sporda 5.ayımı geride bırakmaktayım

Body salonuna 1 gün gidiyorum 1gün gitmiyorum.Ortalama 2270 gr lik whey tam 1ay gidiyor.Elimdekiler şunlar

ultimate prostar %100 whey
weider ultra 3050 aminoasit
bmx liquid aminoasit
musclepharm glutamine
musclepharm creatine

Şimdi kullanma şeklim doğrumu acaba bakarsanız

antreman öncesi 1 ölçek whey ve 2 tablet weider 3050
antreman sonrası 1 ölçek whey,glutamine,bmx amino liquid 1 ölçek ,5 gram creatine
yatmadan önce sadece 1 ölçek whey+ lor vs...

creatine ön yüklemesiz olduğu için 15 gün boyunca günde 5 gram alıyorum 10 gün kullanmayı bırakıyorum

asıl mesele şu bir anda fazladan aminoasit almak mantıklımı?

bmx de 16000 mg amino asit bulunmakta weider söylemeye gerek yok,prostarın aminoasit profilleride harika acaba yanlışmı yapıyorum bir sorayım dedimbench_O

Antreman oncesi whey gereksiz, onu sabah kahvalti oncesine aliniz.
Antreman sonrasi whey + glutamine+ yarim porsiyon creatine
Antreamn oncesi yarim porsiyon creatine. (weyahut direk idman sonrasi creatine tam porsiyon)
Antreman esnasinda bmx amino liquid 1 ölçek

Kreatine ara vermeye gerek yok, arzu edilirse 6 haftada bir 1-2 hafta ara verilebilir.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kreatinle-ile-ilgili-bilinen-yanl-t8709.html

Bu kadar aminoya gerek yok. Urunlerden birisini kullaniniz.

antreman saat 12 de yapıyorum 10 da kalkıyorum whey içiyorum kalkar kalkmaz elimde weider 3050 var antreman öncesi kullanmaya gerek varmı? çünkü antreman sonrası amino liquid alıyorum

Bu kadar aminoya gerek yok. Urunlerden birisini kullaniniz.

Yukarida yazmistim.

Bu arada en az 2 ana ogun yapmadan idman yapmayi saglikli bulmuyorum. Glikojen depolari tam dolu olmayacagi icin istenen verimin elde edilemeyecegini dusunuyorum. En az saglam bir ogun olmali idman oncesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı