But why??Ne ileri, ne geri. rölanti![]()
Olmadi zaten vakit, toplam 170 sinav falan 3 gunde. Gerekince ara veriyorum dediginiz gibi.O kadar kasmaya gerek yok birak vucudun dinlensin biraz...gerci bayram bitti..olan olmustur artik..vucudunu arada dinlendirmeni tavsiye ederim..3ayda bir 1hafta kadar..saygilar..
Kaslar herseye daha dogrusu insanoglu herseye alisiyor.temmuz ayinda yillik izine ciktim 25gun ve hic spor yapmadim...donuste kas agrilari vs yeniden basladim..vucudum 1 ayda cok guzel ilerledi...hemde yeni bir heves kazaniyorsun..cok uzatmamak sartiyla arada dinlenme sart..hem psikolojik acidan hem kaslari dinlenmesi acisindan..Olmadi zaten vakit, toplam 170 sinav falan 3 gunde. Gerekince ara veriyorum dediginiz gibi.
Ben ameliyat olmustum bir ay dinlendim. 59 kiloya dustum ama iki ayda eski halimden daha iyi hale geldim. Su yeni baslayanlardaki hizli gelisim gibi bir durum oluyor. Bildigim kadariyla steroid kurlerinde de belli zamani gecince vucudun gelisimi yavasliyor. Sanirim vucut her ilerlemenin fazlasini sorun olarak algilayip tersine tepki veriyor.Kaslar herseye daha dogrusu insanoglu herseye alisiyor.temmuz ayinda yillik izine ciktim 25gun ve hic spor yapmadim...donuste kas agrilari vs yeniden basladim..vucudum 1 ayda cok guzel ilerledi...hemde yeni bir heves kazaniyorsun..cok uzatmamak sartiyla arada dinlenme sart..hem psikolojik acidan hem kaslari dinlenmesi acisindan..