Bayanlarda protein tozu kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glamour
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glamour

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 aydır fitness yapıyorum supplementlere yeni başladım. Çoğu bayanların korktuğunun aksine kas gelişimi istiyorum. (tabi hulk gibi de olmadan)
1 haftadır multipower whey kullanıyorum her antrenmandan sonra 1 ölçek olarak. Birkaç arkadaşım 3 ölçeğin 30 gr a tekabül ettiğini antenmandan once ve sonra icmemi önerdi sizce nasıl kullanmalıyım?

Ölçeğimizin fotoğrafı var mı ? Bazı ölçekler küçük olabiliyor . Ayrıca ant öncesi ve sonrası kullanmak iyidirde siz bunu yarım ölçek şeklinde yapın bence . Zorlamaya gerek yok .

istesenizde hulk gibi olamazsiniz bunu düsünmeden yapin antremanlarinizi:)
Yeni basladiginizi düsünerek günlük Protein ihtiyaciniz su an icin 1-1.2 gr civari yeterli olucaktirki bunuda dogal yollardan almaniz cok zor olmucaktir.bu asamada Protein tozu gerekli degildir.
madem almissiniz ve kullaniyorsunuz antreman sonrasi kullanin,günlük Protein aliminizida su an icin EN FAZLA günlük kilonuzun 1.2 Kati civarinda sabitleyin bundan fazlasini zaten vücudunuz kullanamicaktir.

Ölçeğimizin fotoğrafı var mı ? Bazı ölçekler küçük olabiliyor . Ayrıca ant öncesi ve sonrası kullanmak iyidirde siz bunu yarım ölçek şeklinde yapın bence . Zorlamaya gerek yok .
EV91L9.jpg

Bu markayı kullanmıştım. Ölçeği küçüktü diye hatırlıyorum, sanırım tepeleme doldurunca 2 ölçek 30 gr civarı yapıyordu. Ama bu şekilde silme doldurunca muhtemelen 3 ölçek 30 gr yapar. Her halükarda, @Bekci 'nin dediği gibi, ihtiyacınız yok şu anda. Ara sıra yemek hazırlamaya üşendiğiniz zamanlar için elinizin altında bulunsun ama 3 tane protein ağırlıklı öğünden sonra bir de sdupplemente ihtiyaç duyacağınızı sanmam.

Bu markayı kullanmıştım. Ölçeği küçüktü diye hatırlıyorum, sanırım tepeleme doldurunca 2 ölçek 30 gr civarı yapıyordu. Ama bu şekilde silme doldurunca muhtemelen 3 ölçek 30 gr yapar. Her halükarda, @Bekci 'nin dediği gibi, ihtiyacınız yok şu anda. Ara sıra yemek hazırlamaya üşendiğiniz zamanlar için elinizin altında bulunsun ama 3 tane protein ağırlıklı öğünden sonra bir de sdupplemente ihtiyaç duyacağınızı sanmam.

Hocam dergide de okumuştum sanada sorayım . Gece acıtığımda ya da akşam yemeği geç bir saate denk gelirse bir servis whey alayım mı

sabah kahvaltı ve öğlen yemeği yaptığımda akşam yemek yiyemiyorum işten çıkınca direk spora geçiyorum, sonrasında içiyorum tozuç Zaten yemek yersem üstüne içemiyorum midem kabul etmiyor

Back
Yukarı