Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yurtiçinde bulabilirsiniz de fiyatları iki katınadır. Yeni olduğu için diğerlerinde ben de göremedim. İmkanınız varsa bekleyip strawberrynet gibi yerlerden almanızı tavsiye ederim.
http://www.derinmor.com/davidoff_champion_homme_edt_erkek_parfum__bd197__MM-27162103000.htm
50ml 140 lira. Bu fiyata dışarıdan 100'lüğünü alacağınız kesin, belki setini bile alırsınız :)

Davidoffun pahalı puro ve diğer ürünlerine göre parfüm fiyatlarının uygun olmasıyla özellikle Cool Water hepsini geçmişti. Deneme şansım olmadı ama dambıl şişeyi görünce ben de araştırdım biraz, netteki yorumlara bakılırsa kokusu pek beğenilmemiş. Koku kişinin zevkine ve tenine göre de değişir tabi.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için...
Strawberry yede baktım oraya daha gelmemiş zaten parfümlerimi ordan alıyorum hatta dün babama bir ürün sipariş ettim 1 haftaya gelir herhalde..

Kokusuna gelecek olursak ilk sıktığımda çokta güzel değildi ama yarım saat - 1saat sonra daha güzel geldi burnuma fakat bundan daha güzel fresh kokular var bence tabi zevk meselesi...;)

artık bulamıyorum ama tabac man kullanırdım şimdi armani gio kullanıyorum

polonun kokusuda çok erkeksi sahiden

Givenchy Pi kullanıyorum. Valla kız arkadaşlarımın hoşuna gidiyor tabi yaranmak için demiyorlarsa :)

rochas man ;) burberry's bunları kullanıyorum gayet iyiler ama şu sıralar one million almayı düşünüyorum herkez övüyor :)

Lacoste :)

Bende black xs ve armani code var hangisi daha güzel derseniz armaninin daha sade hoş bi kokusu var fakat black daha kalıcı. Son günlerde çok rastladığım bi koku var bayağı hoşuma gidiyo ama birine sordum avon dedi sadece.Kokuyu tarif etmek gerekirse baharat kokusu gibi biraz ağır ve çok hoş bi koku. Bu parfümün ismini bilen var mı acaba? Bulsam direk alıcam.

Ralph Lauren Polo & Burberry Weekend. Spor yaparken adidasın ürünlerini kullanıyorum. Sculpture kullanıyordum bir ara oda güzeldi.

kusra bakmasın kimse ama artık burberry biraz ele ayağa düştü bence.Yurtta kalıyorum,her 3 erkekten 3ününde parfümü burberry bilmiyorum bende kızgınlık yaratıyor artık:)
ben, givenchy pi ya da givenchy pi neo kullanıyorum,tavsiye ederim.

Doğru diyosun herkezde var bu durum benimde hoşuma gitmiyorda burberry inin kokusunu çok sevdiğimden dolayı belirli zamanlarda kullanıyorum insanlarda ilgi uyandırma ya da merak olmuyor ama benim hoşuma gidiyor. :)

Calvin Klein true for life mıydı ismi tam hatırlamıyorum ama 2008 yılın kokusu seçilmişti çok temiz bir koku kızların bayılacağına kefilim

yazın burberry vazgeçilmez çok hoş bir kokusu var

Back
Yukarı