Baslangıc programım iyi mi?

Squat 2x10
Bench Press 2x10
Bent Over Row 2x10
Overhead Press 2x10
Romen Deadlift 2x10
Barbell Curl 2x10
Calf Raises 2x10

Baslangıc olarak 1 ay süresince boş BAR ile bu programı çalışmayı düşünüyorum yeterli midir yardımcı olursanız sevinirim. o_O

Çok güzel program olmuş :) Temel ve güzel hareketler, hem öğrenme açısından hem de fayda açısından iyi seçimler.

Bu program hem çok yormaz ve hem de hamlık ağrıları da az olur. Yalnız calf raise bana gereksiz geldi, onu çıkarıp triceps press ekleyebilirsin derim. Kolay gelsin.

Çok güzel program olmuş :) Temel ve güzel hareketler, hem öğrenme açısından hem de fayda açısından iyi seçimler.

Bu program hem çok yormaz ve hem de hamlık ağrıları da az olur. Yalnız calf raise bana gereksiz geldi, onu çıkarıp triceps press ekleyebilirsin derim. Kolay gelsin.
Teşekkürler. Calf Raise'i alt arka bacağıda es geçmemek için düşündüm Triceps için tekrar ağırlık girebilirim.

Squat 2x10
Bench Press 2x10
Bent Over Row 2x10 (pendlay row)
Overhead Press 2x10
Romen Deadlift 2x10
Barbell Curl 2x10 (chinup)
Lying triceps extension (dips)
Calf Raises 2x10

Program cok iyi. Baslangic icin boyle basla. 1-2 ay git. Sonra set sayisini artirip tekrar sayilarini dusurursun. Sonra da agirliklari artirma yoluna gidersin.

Arada bir parantez icinde yaziklarimi yokla. Yapmaya calis. Resistance calismalari yap. 2 ay sonra biceps tricepsi silip parantez icindekileri yapman daha iyi olur.

Ondan sonra zaten durdurulamaz olursun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Program cok iyi. Baslangic icin boyle basla. 1-2 ay git. Sonra set sayisini artirip tekrar sayilarini dusurursun. Sonra da agirliklari artirma yoluna gidersin.

Arada bir parantez icinde yaziklarimi yokla. Yapmaya calis. Resistance calismalari yap. 2 ay sonra biceps tricepsi silip parantez icindekileri yapman daha iyi olur.

Ondan sonra zaten durdurulamaz olursun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Parantez icinde yazdıkların mesela barfiks ve dips yokla derken fırsat buldukca yap demek istiyorsun sanırım doğru mu anladım? 2 ay sonrada programı tekrar gozden geciricem tavsiyeler icin tesekkurler.

Back
Yukarı