Merhabalar 17 yaşındayım.189 boyum ve 112 kiloyum. center oynuyorum( pota altı en uzun ve kalıplı adam ) kondisyonumda cok eksiğim var çok tıkanıyorum koşarken. belli bir zaman sonra bacaklar kalkmamaya baslıyor ve benım iyi bir pivot olmam ıcın yanı center oyuncusu olmam için dayanıklılığımın tavan yapması ve kondısyonumun ıyı olması gerekıyor. hafta içi 3 gun fıtness salonuna 2 gunde antremana gidiyorum. koşuyorum zıplıyorum basket antremanımı yapıyorum.fitness salonundada body yapıyorum ama tam anlamıyla body deıl basketbol ıcın kaslarımı guclendırıyorum sadece. mekık falan da yapıyorum tabiiki yaptıgım calısmalar :
Göğüs
omuz
ön kol
arka kol
bilek
bacak
yanlız bu kas bolgelerini calıstıran temel hareketlerı yapıyorum. ağırlık yanı dumbell kaldırmıyorum makınalarda çalısıyorum.
Simdi sizden asıl ıstediğim su bana önerilerini tavsiyeleriniz neler ? kondısyon arttırma konusunda daha yuksege zıplama konusunda agırlıık calısma konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim bilincsizce calısmayı pek ıstemıyorum . tavsiyelerinize uyacagım
Göğüs
omuz
ön kol
arka kol
bilek
bacak
yanlız bu kas bolgelerini calıstıran temel hareketlerı yapıyorum. ağırlık yanı dumbell kaldırmıyorum makınalarda çalısıyorum.
Simdi sizden asıl ıstediğim su bana önerilerini tavsiyeleriniz neler ? kondısyon arttırma konusunda daha yuksege zıplama konusunda agırlıık calısma konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim bilincsizce calısmayı pek ıstemıyorum . tavsiyelerinize uyacagım