Basketbol

45_Burak

Üye
Basketbol 6 aydır oynuyorum geliştirdim kendimi vücut yapım- 183 boyum 70 kiloyum biraz yağlı vücudum var göbek bel göğüsler :( kondisyon çalışmam gerek + kardiyo. maçlarda kesiliyorum fazla koşamıyorum. bana bir kondisyon programı verirseniz sevinirim teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:15 ----------

birde smaç basmak istiyorum ama zıpladım mı potaya bir bir buçuk karış bir mesafe kalıyor smaç basmak için ne yapabilirim ?

öncelikle smaç basmak için zıplama antremanları yapmanız lazım eliniz ile topu kavraya biliyormusunuz buda önemli tel. yazdığım için detaylı anlatamayacağım ama bizim antremanlarda ayak bileklerine ağırlık bağlatıp zıplatırlardı ayak kum torbaları var onları takıp gün içinde yürü gez toz antremanlarda bol bol sıçra vücut alışınca bu en az 1 ay olması lazım çıkart ve smaç basmaya çalış farkı göreceksin bir yaptığımız harekette ağırlık topu ile çömelip kalkmak leg press hareketinde faydası vardır

Bak arkadaşım her şeyi unut smaç istiyorsan AİR ALERT-4 bu programı bıkmadan, usanmadan, çok iyi ısınarak, denilenleri harfiyen uygulayarak yapacaksın. . . Sonuç = 15 hafta sonra 20-25 cm minumum zıplaman gelisecek.

forumda flexor hocanın verdiği bacak programı var ona başla derim çünkü smaç basmak tamamı ile bacak kasları ile ilgili
Link:https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553#post125553
şuan tam yaz ayı akşamları 20-30 dk bisiklet sürmeni tavsiye ederim.Kondisyonunun artacağından emin ol

geceyar yanlış konuşuyosun smaç tamaman bacak kasları ile alakalı yazmıssın buda senin ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyo smaç :sırt karın ve bacak kaslarının yardımıyla yapılır yani sadece bacak bişeye yaramaz

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Ayrica air alet dediğiniz olay 3-8 cm gelirtisin maximal ziplamana 20 -25 cm katiyo nasil bi komedi ya 3 -4 ayda o kadar ziplama gelişmez siz vücut geliştirmeylede uğraşiyosunuz vücut bi antremana bu kadar basit ve kisa zamanda o büyük tepkiyi vermez o programin alinmasi için söylenilen yalanlar 12 senelik basketbolcuyum böyle yalanlara doydum :d

:)) bir şeyi denemeden görmeden bilmeden kafanıza göre yorum yapmak tabiki çok kolay. Bende bir basketbolcuyum ve kendim bizzat 70 cm lik sıçramamı (tam olarak bitiremesemde) air alerte borçluyum. Ve 70-97 cm arası sıçrayan bir çok arkadaşım var bunların büyük çoğunluğuda air alert yapmış insanlar. Ayrıca 12 yıl basket oynayıp air alerti bilmemen çok zor. Biraz abartmış olabilirmisin ???

Basketbol 6 aydır oynuyorum geliştirdim kendimi vücut yapım- 183 boyum 70 kiloyum biraz yağlı vücudum var göbek bel göğüsler :( kondisyon çalışmam gerek + kardiyo. maçlarda kesiliyorum fazla koşamıyorum. bana bir kondisyon programı verirseniz sevinirim teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:15 ----------

birde smaç basmak istiyorum ama zıpladım mı potaya bir bir buçuk karış bir mesafe kalıyor smaç basmak için ne yapabilirim ?

mersinde bölgesel ligde oynuyorum air alert 4 programını uygula sonuna kadar. ayrıca bölgesel 1 gun aralıklarla çalıs. kardiyo yapma sadece 15dk ısınma kosusu yap. ama 9-10 hızda kos. 8 ayda smaç vurabılır ve fit bir vucudun olabılır ben denedım oldu boy 1.97 kilo 110dan 85 e dustum son halim profilden bakarsın . https://www.bodyforumtr.com/vbforum/member.php?u=73565 gucte dehşet bır artıs yasarsın 8 ay boyunca durmadan disipline gittigin zaman iyi forumlar ;)
not 110 kiloyken basen ve göbek bölgem cok kötuydu bira ve pc basında zaman gecırmekten kaynaklanan yağlanma vardı. kas kaybını en aza ındırmek senın elinde beslenmene dıkkat edıp amıno asit ve protein tozu kullanırsan

Son düzenleme:
Antrenörüne söyle daha sıkı kondisyon antrenmanı çalıştırsın.Bende Tofaş altyapıda oynuyorum.[İstanbul-Kadıköy]Basket oynamaktan çok kondisyon antrenmanı çalışıyoruz ve savunma takımıyız. Şu ana kadar fazla yenilmedik ve çoğu sayımızı fastbreak ile attık ve savunmaya geri dönmeyi bildik ve %100 depar ile koşuyoruz maçlarda geriye dönerken.

Antrenmanlarına önem ver ve odaklan.Başarıyı yakalarsın.;)

Paylaşımın için sağol =)

bak bende işe yaradı sende yararmı bilmem ama ayağıma 2 kg takıyordum,10 15 dk koş zıpla basket atmaya çalış.Sonra çıkar kuş gibi olursun:D

Back
Yukarı