Basenleri eritmek ve bacak inceltmek...

Birçok kişinin başı göbekle dertteyken benim tam tersine göbek yok ancak basen ve bacaklarla başım dertte. 2 ay öncele bodye başladığımda hacim almaya yönelik bir program yapmıştım , işede yaradı ancak farkettimki basenler ve bacaklar erimeden vücudum simetrik durmuyor. Kilolar kalıtsal olduğundan (babamların kısmının bacaklar kalın:) ) vermekte zorlanıyorum. Son 10 gündür diyete girdim ve kardiyoları arttırdım. Sizce bu bölgeleri eritmek için yapmam gerekenler nelerdir?

Aynı sorun bede de var . Hocam program uygularken agırlıgı düşürüp tekrar sayısını artırmam gerektigini söyledi . normalde ayakta en sona yakıp 3 set 10 tekrar yapıyodum yarıya indirip 3 set 20-25 tekrar yapıyorum -- özellikle sabah sporunu tavsiye ediyorum ben başladım güzel gidiyo bu aralar :)

bacak antrenmanlarını orta agırlık ve yüksek setler eklersin 15-20 set gibi dinlenmeleride kısa tutmalısın tabii yanında cardio ve diyet olmalı mutlaka diyet bu isin temelidir beslenme dikkat ettigigin ve sporuna devam ettigin sürece zamanla istedigine ulasırsın

Back
Yukarı