Basenlerden kurtulmak istiyorum.

licesh

Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Forumda henüz yeniyim benim tek sorunum basen ve üst bacak yağları sıkı bir diyete başladım ayrıca ip atlıyorum ne kadar süre içerisinde ve nasıl bir program izlersem ekteki gibi olurum ? şimdiden teşekkürler.
Boyum:1,65 cm
Kilom:54

Eklentiler

• popo-squat-title.jpg
    popo-squat-title.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 450
Şekli genetik belirler. Sipariş popo olmaz. Sadece ip atlamakta yeterli olmaz. ayrıca diyet fakat hangi makroları içinde barındıran bir diyet ?
Disiplinli ve sert sayılabilecek bacak antrenmanı ve protein içeren beslenme ile hedefe ulaşmak mümkün.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Aslında tam anlamıyla diyet olmasada sağlıklı beslenme diyebiliriz normalde tuz ve şeker kullanmıyorum. Hamur işi falan bıraktım. Aksamları kızartma abur cubur vb. şeyleri de kestim. kendime göre sağlıklı bir diyet diyebilirim. Sabahları bi kase nesfit e başladım. İşte bana önerebileceğiniz bir antreman programı var mıdır ? Kesinlikle azimliyim ve yapacağım. Gelişmeleri fotolayıp aktarmak ve destek almak istiyorum. Teşekkürler.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Aslında tam anlamıyla diyet olmasada sağlıklı beslenme diyebiliriz normalde tuz ve şeker kullanmıyorum. Hamur işi falan bıraktım. Aksamları kızartma abur cubur vb. şeyleri de kestim. kendime göre sağlıklı bir diyet diyebilirim. Sabahları bi kase nesfit e başladım. İşte bana önerebileceğiniz bir antreman programı var mıdır ? Kesinlikle azimliyim ve yapacağım. Gelişmeleri fotolayıp aktarmak ve destek almak istiyorum. Teşekkürler.
En bastan bildigim kadariyla nesfit gibi urunler oldukca fazla seker iceriyorlar.

Oncelikle kalcalarinizi sekillendirmek icin agirlik calismaniz gerekli, hem de oyle pembe dambilciklarla degil ciddi ciddi calisarak.

Bu surectede ciddi bir diyet yapmaniz gerekir urun etiketlerini okumaya baslamalisiniz, pek cogunda gizli seker bulunmakta icerik olarak..

En bastan bildigim kadariyla nesfit gibi urunler oldukca fazla seker iceriyorlar.

Oncelikle kalcalarinizi sekillendirmek icin agirlik calismaniz gerekli, hem de oyle pembe dambilciklarla degil ciddi ciddi calisarak.

Bu surectede ciddi bir diyet yapmaniz gerekir urun etiketlerini okumaya baslamalisiniz, pek cogunda gizli seker bulunmakta icerik olarak..
hmm bunu bilmiyordum :oops: yardımın için teşekkürler .o zaman bana önerebileceğin bir ağırlık çalışması var mı ?

popo şekıllendırmek isteyip 50-60 kilo squat yapabilen tanıdığım hanımlar var. 2,5 kilo poponuzun 1 cm2 sine fayda sağlamaz. bunlar gerçekler. üzgünüm .)

Kilonuz boyunuz su ana kadar ilgilendiginiz sporlar sakatliklariniz saglik durumunuz vs bilmeden yorum yapmak idman programi vermek cok farazi olacaktir.

Back
Yukarı