Basen ve kalca eritme

Bölgesel yağ yakma diye bir şey yokmus peki bu basen ve kalca eritme hareketlerinin ne faydası oluyor ? Birde vücutta hangi bölgede yağ fazlaysa orantılı şekilde yağ yakılıyor ama en cok yağ nerdeyse coğu ordan gıdıyor dıye duydum dogrumu ? Bu konu hakkınd bılgısı olan bırısı cevaplarsa sevınırım

kardiyo yap beslenmene dikkat et o hareketleride ihmal etme sıkılaştırır yumuşacık kalmaz erimesinede belki ufak bir etkisi vardır bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlarım. Bende uzun zamandır bacak kalınlığı ve kalça problemleri yaşıyorum. İnstagramda bir aletin reklamı dönüyor. Değerli hocalarımız bu aletin basenler konusunda bir işe yarayıp yaramayacağı konusunda varmıdır bir bilgisi. yardımcı olurlarsa sevinirim. Pulse Basen Düşmanı olarak geçiyor adı. Teşekkürler...

Ya şimdi bölgesel yağ yakımı diye bir şey olmadığını düşünürsek sadece basen kalça yağlarını eriten bir makina yoktur sadece bu bölgelerdeki kasları geliştiren harekleri sağlayan makinalar olabilir o yüzden yağları bir bütün olarak düşünerek güzel bir kardio programı beslenme programı ve antremanla çözülebilir.

Back
Yukarı