Basen eritme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mikoko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mikoko

Üye
Öncelikle iyi günler forumda daha yeni olduğum için doğru yerde başlık açıp açmadığımdan emin değilim bunun için baştan af diliyorum. 180 cm 63 kiloyum vücuduma oranla basenlerim çok kalın slim fit pantolon giydiğim zaman görünüş bozukluğu gayet belli oluyor. Son 1 yıldır fazla fiziksel aktivite yapmadığım için kaynaklı bunu bilyorum. Normal kesimlerde zayıf olduğum için bol duruyor o da dert ben en kısa sürede bu basenlerden nasıl kurtulabilirim bu aralar ders programım yoğun evde yapabileceğim hareketleri önerebilir misiniz kafama çok takıldı. Abilerim yaşım 17 bu arada

Kalinlasmasi için önce erimesi lazım yani basenlerin yağlıysa hemen kasların firlamayacaktir merak etme, önce yağlar eriyecek bu sırada kasların güçlenecek.

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Teşekkürler tavsiyeniz için squadın yanında yapılabilecek başka hareket tavsiyesi olanlar yazabilirse çok iyi olur bu durumdan iyice rahatsız olmaya başladım[DOUBLEPOST=1459696853][/DOUBLEPOST]Beslenme konusunda da yağlı yiyecekler tüketmiyorum 3,4 haftadır başka tüketmemem gereken besinler nelerdir

Beyaz ekmek, beyaz pirinç tüketme, abur cubur zaten yemezsin bunu söylemeye gerek yok.
Squadin birçok çeşidi var ve bacak ve kalça hareketlerinin %90i squad çeşitleri diyebilirim. Bunun haricinde leg lunge yapabilirsin.

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

evde yapabileceğin birkaç çeşit squat hareketi var. dumbell squat yazarsan görürsün hareket modellerini. ayrıca lunge diye bir hareket var. komando yürüyüşünün elinde ağırlıkla olanı. onu da yapabilirsin. bu ikisini haftada 2-3 defa yaparsan faydasını görürsün

Back
Yukarı