Barfix çekiyorum ama bileklerim acıyo

can_man

Üye
Merhaba arkadaşlar barfix çekiyorum ama ne kanatlarım ağrıyor ne omuzlarım direk bileklerime vuruyo taş gibi oluyo bileklerim ben anlamadım bu arada 80 kg yum onun bi etkisi var mıdır ? 4 5 tn barfix çekebiliyorum bi seferde

tutuş şeklin ile ilgili olabilir belki ama sorun kilondan kaynaklıda olabilir...

Bende 84üm.Bende öyle birşey olmuyor.Tuttuğun yer veya tutuş tarzında problem olabilir.Daha önce pek çekmediysen belki sorun olur dicem ama bende olmamıştı başladığımda.İlginç , dar tutuşta ilk başladığımda bileklerim acımıştı ama oda zor geliyordu zaten.Dar tutuşta sorunu yaşıyorsan olabilir darda çektiğimde indiğimde bilekte bir acayip his oluyor.

muhtemelen tutuş tarzı/bile güçsüzlüğü/barfiks barının eline uygun olmaması gibi vb problemlerden kaynaklanıyor olabilir
bir video çekip koyarsan belki tutuşunla ilgili yorum yapabiliriz

Hareketi yapmadan önce bileklerin için ısınma hareketleri yap.

Ellerini birleştirerek dairesel hareketler çiz, daha sonra bileklerini önce içe sonra dışa doğru bastır.

Sırta konsantre ol, kendini ellerinle değil sırt kaslarını kullanarak çekmeye çalış. bunu başardıktan sonra zaten sırt alıyor başını gidiyor geliştikçe gelişiyor. ilk zamanlar barfixde böyle sorunlar olabilir. zamanla sırtınla çekmeye başlarsın, o zaman bileklerine daha az iş düşer.

Bende 84üm.Bende öyle birşey olmuyor.Tuttuğun yer veya tutuş tarzında problem olabilir.Daha önce pek çekmediysen belki sorun olur dicem ama bende olmamıştı başladığımda.İlginç , dar tutuşta ilk başladığımda bileklerim acımıştı ama oda zor geliyordu zaten.Dar tutuşta sorunu yaşıyorsan olabilir darda çektiğimde indiğimde bilekte bir acayip his oluyor.

Evet evet tam olarak öyle indiğimde oluyo

Back
Yukarı