Barfiksin zararı var mı ?

Merhaba arkadaşlar . Ben vücut geliştirmekle ilgileniyorum . 1-2 saat çalıştıkdan sonra öylesine bardiks falan çekiyorum . Bu defa hocama sorduğumda bana vücudu sıkdığı için yapma dedi . Tak anlamadım ama programla çalışan biri için barfiksin zararı varmıdır ?

Katılmıyorum hocanıza.Benim her antrenman öncesi Squat ve barfiksim var her sporda 5 gün boyunca 3/4 setten

Katılmıyorum hocanıza.Benim her antrenman öncesi Squat ve barfiksim var her sporda 5 gün boyunca 3/4 setten

1-2 saat idmandan sonra barfiks cekmenin bir anlami yok, genel anlamda zararli degil ancak 1-2 saat idman sonrasi guzel beslen dinlen barfikse gerek yok.[DOUBLEPOST=1430213187][/DOUBLEPOST]1-2 saat idmandan sonra barfiks cekmenin bir anlami yok, genel anlamda zararli degil ancak 1-2 saat idman sonrasi guzel beslen dinlen barfikse gerek yok.

Isınırken 10-15 tane yapmak iyi gelir.Özellikle sırt antremanlarında bazen 3-4 set yapılabilir nizami şekilde antreman sonuna doğruı.Fakat düzenli şekilde yüzlerce barfiks çekmek sadece polislik sınavında işe yarar diye düşünüyorum.Tamamen gereksiz demek te ayrı bir sorun tabi.:)

Antrenman sonrası barkifs çekiceğine . daha çok sırt antrenmanının içinde 3 set max olarak yapsan etkisi daha iyi olur diye düşünüyorum

antreman sonrası barfiks çekebilecek gücün kalıyorsa programını birgözden geçir. yukarıda arkadaşlar yazmış barfiks ısınmada 10-15 adet yada 3 set filan programa dahil edilerek çalışılabilir sırt-omuz-biseps için iyidir.

barfiks kesinlikle sırt antremanında olmalı. ağırlık eklenere çekilmeli barfiks. barfiks kadar çekiş kuvvetini arttıran bi hareket görmedim. barbell row u da ekledinmi üstüne tadından yinmez :)

Yukarıda hemen hocayı eleştirenler olmuş.Yazıyı biraz düzgün okusak bu olmazdı.Ya da eleştirmek hoşunuzamı gidiyor ne :))) .. Bakın bu yazıyı yazan kişi antrenmandan sonra diyor.Aranızdan hemen barfix çok iyidir bilmem ne diye savunmaya geçenlerde olmuş.Belki hocası antrenman sonrası sakıncalı olacağını düşündüğü için barfix çekme demiş olamazmı? Yada antrenman sonrası barfix çekmenin işe yarayacağını düşünmemiştir belki.Bir bunu da düşünelim bence.Ben öyle algıladım şahsen...

Back
Yukarı