Barfiks Ve Şınav

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_CoO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

By_CoO

Üye
S.a

Arkadaşlar Barfiks Hiç Çekemiyorum Şınav 2-3 Tane , Her Seferinde Reizl Oluyorum Bu İşin Püf Noktası Nedir ?:(

Arkadasım Bildiğim kadarıyla bi püf noktası yok yavas yavas gelisicen ilk once 1 er 1er çekmeye çalıs yavas yavas gelistini farkedersin bu arada sporcumsn

Birisi sana barfix cekerken yardım etsin az az alısırsın bak birde sana püf nokta söyleyeyim.

Barfiksin ustası olun
Barfiks hareketi sırasında birçok erkek omuz ve kollarındaki ağrılardan ve çok
yorulmaktan şikâyetçidir. Bunu yenmenin sırrı ise ellerinizi rahat bırakmanız ve
hareketi yaparken kürek kemiğinizi sıkıştırmanızdır. Barfiks barını
avuçlarınızla sıkmak yerine, parmaklarınızı bir çengel gibi kullanın ve bara
asın. Orta, yüzük ve serçe parmaklarınızla bara baskı uygulayın. Hareketi
yaparken de, kendinizi kollarınızla yukarı çekmeye değil, dirseklerinizi aşağıya
doğru itmeye konsantre olun. Bu tavsiyelere uyduğunuzda, barfiks hareketinde
yaptığınız tekrar sayısındaki artışa inanamayacaksınız.

Birisi sana barfix cekerken yardım etsin az az alısırsın bak birde sana püf nokta söyleyeyim.

Barfiksin ustası olun
yorulmaktan şikâyetçidir. Bunu yenmenin sırrı ise ellerinizi rahat bırakmanız ve
yaparken de, kendinizi kollarınızla yukarı çekmeye değil, dirseklerinizi aşağıya

çok saol kardeş

forumda en çok yardım eden üye sensın :)

Barfiksin ustası olun

+1 ve kollarını fazla acık tutma bu senı cok zorlar

şimdi bu işin bir pif noktasıda ısınarak ve nefesini açmaktır.
şimdi az çekiyorsun diye asla moralini bozma 5 gün 3 tane çek diğer 5 gün 4 e çıkar böyle böyle dahada fazla çekeceksin unutma
çok zorlanıyorsun dimi başarmak için bunlara katlanman gerektiğini bil ve kendini ateşle bu işi tamamen beyninde bitir kollarını dahada açarak balfix çekersen kanatların dahada gelişir
ama unutma herkes ne kadar ağırlık çalışırsa çalışsın balfixin vücudu geliştirmede ap ayro bir önemi vardır.

ben çok zorlanarak 4x10 şınav çekiyordum yaklaşık 2.5 ay geçti 4x15 şınav az geliyor
balfixde bildiğimiz avuç içi öne bakatrcasına 1 tane çekebiliyordum şimdi 5 tane bu balfixiçin önemli bir rakam vücudunu esnekleştir unutma beyinnide bitir bu işi

bide ip atlarssan vücudunun heryeri gelişir unutma ben profesyonel olarak basketbol oynamaya başladım inan basketbolu bir hayat biçimine çevirdim kendime göre balfix şınav mekik programından tut besin programına topla çalışmaya kadar aklına gleebilecek herşey

sonuçta bu işi profesyonel olarak yapmaya başladım senin yapabilecğin 1 saatlik çalışma

Back
Yukarı