barfiks cekmek

Mrblar bahcemde barfiks demiri var barfiks cekmek istiyorum programim nasil olmali? Arada vg gibiprogram degisimi olmali mi? Ilerde fazla agirlik gerekince canta takmak dogru olur mu yoksa ayaklara mi takilir? Cekmeden once isinma germe hareketleri nasil olmali? 3 set ve her sette maksumum cekmepye calisicm biraz bilgi verebilir misiniz :o

bir gün dar tutuş ( hiç tavsiye etmem gelişme açısından)
bir gün geniş tutuş ( en verimlisidir,bana göre)
birgün boş çek bir gün ayağına ağırlık takarak çek vs...
sen değiştir her geçen gün BARFİKS PROGRAMINI.

3x max yap haftada 3 gün.

Haftada 3 gün az değilmi? 3,2,1 şeklinde çeksem 6 oluyor yani 6 kere barfiks çekmenin geniş omuz için ne faydası olur ki? sürekli 3x max mu çekeyim? Ne kadar zamanda gözle görülür verim alırım tabi hemen beklemiyorum kaç yılda yani :)

Haftada 3 gün az değilmi? 3,2,1 şeklinde çeksem 6 oluyor yani 6 kere barfiks çekmenin geniş omuz için ne faydası olur ki? sürekli 3x max mu çekeyim? Ne kadar zamanda gözle görülür verim alırım tabi hemen beklemiyorum kaç yılda yani :)

Hergun cek, zaten topu topu 6 tane barfiks cekiyorsun.Eger barfiks ile genis omuz sahibi olmayi hayal ediyorsan pek iyi etmiyorsun. Ayrica gelisim olur ama bir yere kadar cok bir sey beklememek lazim.

Sen gel bir dumbell takimi edin evde idman yap.

barfiksi çeşitlendirebilirsin internette var zorlaştırmak için ağırlık kullanabilirsin bunların yanında barfiks çek ama bir dumbell seti ve bench sehpası alsan çok daha iyi olur

Hergun cek, zaten topu topu 6 tane barfiks cekiyorsun.Eger barfiks ile genis omuz sahibi olmayi hayal ediyorsan pek iyi etmiyorsun. Ayrica gelisim olur ama bir yere kadar cok bir sey beklememek lazim.

Sen gel bir dumbell takimi edin evde idman yap.

ÇEktiğim barfiksi yazmadım sadece örnek verdim. Dumbell takımım var onlarla ne tür egzersizler yapabilirim?

Back
Yukarı