Barfiks Cekemiyorum

Arkadaslar barfiks cekemiyorum antremanlara basliyali 50 gun oldu ama cekemiyom asili kaliyom sadece ne yapabilirim sizce ?

Arkadaslar barfiks cekemiyorum antremanlara basliyali 50 gun oldu ama cekemiyom asili kaliyom sadece ne yapabilirim sizce ?
Yeterli güce ulaşana kadar lat pulldown yapabilirsin, yağ oranın yüksekse yağ oranını düşürerek vücut ağırlığını azaltabilirsin, birileri ayak bileğinden tutarak yardım edebilir vs... Her antrenmanın sonunda çekemesen de kendini çekmeye çalış, eninde sonunda o ilk tekrar çıkacaktır. Bu arada diğer hareketlerde gücün artıyor mu? Yeterli yiyor musun, kaç kiloyla başladın, şu anda kaç kilosun?

Ha, yağ yakımındasın o zaman. Biraz güç artışı olur bu arada ama asıl artışı fazla yağları atıp da bulka girince göreceksin. Bu arada vücut ağırlığı düşmeye devam ettikçe barfiks yapman da kolaylaşacaktır. Sonuçta 81 kiloyu çekmek başka, atıyorum 75 kiloyu çekmek başka.

Son düzenleme:
Overhead press te 5 tekrar yapabilecegin agirlikla yapabilirsin.zamanla agirligi arttirirsin.barfixte ilk tekrarlari yaptiginda ayagina agirlik ekle az yapsanda cok farkediyo.boa olarak sayiyi arttirmanin en kolay yolu

havada asılı kalmak yerin zıplyarak barfiks çek çok yavaş in ve kanat kaslarının kasıldığını hisset ayrıca sırt kaslarını atlama çalışırken

Oncelikle barda asili kalmalisinki barfikste kullanacagin kaslar o strese alissin,esnesin. Sonra kendini yukari cek yukarda kalabildigin kadar kal. Her antrenmandan once yapabilirsin bunu. En az 40 gun sonra baslarsim ilk hafta 1-3 sonra 5-6 bakmissin 10 tame cekiyorsun. Tum bunlari antrenorum soyledi bana onun cumlelerini aktardim :) basarilar :)

Back
Yukarı