Sinansx
Üye
Merhabalar, öğrenciyim ve ailemin durumu pek iyi olmadığından sürekli olarak spor salonuna para veremeyecek olduğumdan dolayı eve deluxe olarak adlandırılan şınav,mekik, 3 farklı şekilde barfiks çekilebilen borudan aldım, uzun zamandır spor yapmıyorum şuan 3 tane çektim öldüm sandım.. Yarından itibaren düzenli başlamayı düşünüyorum, ilk hafta çok ağrımın olmaması için az az mı başlamalıyım yoksa ilk günden abanıp acıyı bianda yaşayıp atlatmalımıyım? Tavsiye verebilirmisiniz abilerim, lütfen boş yorum yapmayın işi bilenlerden tavsiye istiyorum.
Ve bilen bir abim bana set örneği yazabilirse çok mutlu olurum bazı arkadaşlarımız gibi yaza fit olsam yeter demiyorum, süreklilik içinde bir vücut istiyorum uzun vadeli, yazın para biriktirip güzel spor salonlarında devam edeceğim bir süre böyleyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
( ince zayıf bir insan değilim kas kütlem önceden var fakat bilindiği üzre aktif değiller )
Kilo 67
Boy 179
Omuz 110
Kol 33
Teşekkürler..
Ve bilen bir abim bana set örneği yazabilirse çok mutlu olurum bazı arkadaşlarımız gibi yaza fit olsam yeter demiyorum, süreklilik içinde bir vücut istiyorum uzun vadeli, yazın para biriktirip güzel spor salonlarında devam edeceğim bir süre böyleyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
( ince zayıf bir insan değilim kas kütlem önceden var fakat bilindiği üzre aktif değiller )
Kilo 67
Boy 179
Omuz 110
Kol 33
Teşekkürler..