barfiks aleti siparişi yardım.

ucgenbody

Yeni Üye
arkadaşlar real'e gittim ve barfiks aleti fiyatlarına baktım acayip pahalı. 42 TL'den başlıyor fiyatlar. internet üzerinden barfiks aleti sipariş etmeyi düşünüyorum genelde nette daha ucuz oluyor. sizin bildiginiz güzel bir spor sitesi varsa tavsiye edermisiniz. sizin daha önce sipariş verdiğiniz ve beyendiğiniz bir siteyse daha iyi olur

sana önerim netten kargo parası bayağı yüksek oluyor arkadaşım 8 kg lik dambıl aldı 25 tl ye 13-13.5 civarı kargo parası geldi 45 tl odedi toplam bence o 42 tl lik yerden 2 taksitle almaya çalış alacağın malzemeyi görmen senin için daha hayırlı olur benim görüşüm iyi günler.

ben dunlop'un barfiksini almıştım realden 29.90 dı fiyatı? kocaeli real. intenettede gitti gidiyorda ve hepsi burada gibi yerlerde bu civarda fiyatlarda ürünler mevcut. Hatta hepsi burada da spor ürünlerinde kargo bedava. şu anda tekrar baktımda fiyatlar daha bile düşmüş :)

bende kocaeli reale gittim dün baktım çok amaçlı barfiks barından vardı 42 TL'idi. Normal Kapıya sıkıştırılandan yoktu ondan gelse ondan alıcaktım arkadaşda ondan aldı tam ben alcam bitti :S

hepsiburada'da fiyatlar ucuzdu en son baktığımda istersen tekrar bir göz at .

Back
Yukarı