Barfiks İçin Eldiven

Arkadaşlar merhaba.
Evde tavana monteli demir bir barfiks çubuğum var.Ancak demir oldugu için ellerimi acıtıyor.Ben şu içi deri olan body eldivenlerinden kulalnıyordum ancak fayda etmiyor artık ve canımı fazla yakmaya başladı.
Bunun için eldiven arıyorum.Aklıma ağır iş eldivenleri takıldı.İşçilerin taktığı şu içi plastik gibi olan eldivenler.

Ne önerirsiniz sizce işe yarar mı?

ben de barfix demiri yaptırdım demirciye, üzerine boks için kullanılan bilek bandajından sardım sıkıca eldiven kullanmayı sevmiyorum böyle çok daha iyi oldu

Hocam benim de denemediğim şey kalmadı ellerim acayip şekilde yanıyor hala düşünün barfiksi 2-3 saat önce çektim.

Bandaj gbi birşey bende sardım ancak kaydı durmadı sizin ki nasıl durdu merak ettim doğrusu..

sarabildiğim kadar sıkı sardım bi de tanesi 3 metre fln benim bandajların baya sardım yani oynamasın diye. bikaç ay sonra gevşeme oldu biraz ama açıp tekrar düzelttim.bahsettiğim bandaj bunun gibi bişey 6 tl ye almıştım.
KNG-HW-BLACK-700x700.jpg

Bisikletlerin tutuş yerine geçirilen süngerden al barfiks barına geçir
Tanesi 50 kuruş falan 2 tanesi 1 liraya gelir hemde işini görür.

Bisikletlerin tutuş yerine geçirilen süngerden al barfiks barına geçir
Tanesi 50 kuruş falan 2 tanesi 1 liraya gelir hemde işini görür.
Hocam Geçirmem imkansız çünkü barfiksin uçlarında yukarıdan inen demirler var .Şu el yayları var mavi süngerli onların süngerlerinden bulabilsem bir köşesinden yırtıp geçirilebilir aslında.

Back
Yukarı