Barfiks çekemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu ayki programım değişti ilk defa barfiks eklendi.6 aydır bb yapıyorum pulldown vs gibi hareketlerde kendi ağırlığım kadar kiloyu rahat kaldırıyorum.Bugün ilk defa barfiks çekmeye çalıştım 4x 5 yapabildim.Kilolu biriside değilim.Niye çekemiyorum sizce, ilk defa yaptığım içinmi? Barfiks 6.hareketimdi güç kalmadığı için midir? vs.

Öncelikle barfiks i nizamı yapmak önemlidir yoksa pek işe yaramaz ve zaten barfiks en zor hareketlerden biridir ( göğse(avuç içi dışarı bakacak) ve enseye çekiş için söylüyorum) yapa yapa gelişir yapmayı bırakırsan tekrar kötüleşirsin hiç yapamıyosan yardımlı barfiks,dips ve benzeri hareketler için bi alet var ağırlığı takıyosun okadarı kendi kaldırıyo gerisi senin oda yoksa bi arkadaşından rica et mesela 5 tane yaptın daha yapamıyosun azcık arkadaşın ayak bileklerinden ittirsin 10 a tamamla böyle böyle gelişir.

barfiks hiç denemediysen fazla yapamazsın arkadaşların dediği gibi yapa yapa sayıyı arttırırsın ayrıca 6. hareket yazmışsın benim bildiğim barfiks başta yapılır

4x5 yapmaktansa 1 tekrar yap ama nizami yap en azından uğraş zamanla nizami barfiks çekersin burada sabır çok önemli

barfiks: bence başta yapılmalı. başta yaparsan daha başarılı olursun.
3-4 adet bile yapabiliyorsan bile vazgeçme
sürekli yaptığında bir bakarsın ki 12x4 yapabiliyorsun

İlk defada olmasın bi zahmet soru çok saçma zamanla kondisyon kazanırsın bş anda olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sorunun saçmalığını bilmemde cevaptan pek bir şey anlamadım kardeşim.
Demek istediğim kimse ilk yapışta barfiks çekemeye bilir bu güçle alakalı değil biraz kondisyon gerek nede olsa incecik adamlar deli gibi barfiks çekiyo zamanla sende daha rahat ve çok barfiks çekebilirsin

Demek istediğim kimse ilk yapışta barfiks çekemeye bilir bu güçle alakalı değil biraz kondisyon gerek nede olsa incecik adamlar deli gibi barfiks çekiyo zamanla sende daha rahat ve çok barfiks çekebilirsin

Doğru kardeş ilk defa yaptığımdan iyi yapamadım veya ağır çalıştığım 5 hareketten sonra yaptığım için.Yarın sırt antremanım var ilk başta deneyip tekrar yazarım burdan size.

İlk kez yaptın ve 4x10-12 nizami çıktı he ? Alkışlıyorum helal olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı