Selamlar. 55 sınav cekebılıyorum ama 3 tane barfix i cekemiyorum. Nasıl basarabılırım barfıx cekmeyı ?![]()
Barfik çekebildiğin kadar çektikten sonra hemen durmadan tek ayağını sandalyeye koyarak çekebildiğin kadar devam et bu ünlü bir programdı ismini unuttum...
Ayrıca:Barfix programı....önce çekebildiğiniz maksimum sayıyı belirleyin..mesela 8 yarısıyla 3 set yapın aralarda 1 dk dinlenin..yani 3*4 yapın her hafta dinlenme süresini 15 saniye azaltın sayıyı artırmayın dinlenme süresi 0 a indiğinde zaten sayınız artmış olacaktır..
Yada http://twentypullups.com/ burada -2 haftadan başlayacaksın...kolay gelsin bir süre sonra sayılar artmaya başlıyor dostum..
aslında gucsuz oldugumu pek dusunmuyorum. Tabi bu ne zamandır body le urastıgımıza . yaşa ve beslenmeye baglı. 9 ayın 5 ayı ancak yapabıldım. Aralarda toplam 4 ay ara verdım yani. Kafadan bench presste bar agırlıgı haric sırasıyla. 76kg 7 kez sonraki set 60kg 7 kez sonraki set 50kg 7kez sonraki set 40kg 7kez. toplam 4 set yapmıs oldum. Gucsuzmuyum siz karar verın. Ayrıca 19 yasındayım.
nese sonucta denicem onerilenleri bakıyım 1 aysonra ne olcak saten 1 defa denedım 3 tane cektım oda antreman sonunda hıc halım kalkmamıstı 1 ay sonra guncellerım konuyu sonuc ne olcak. birde antremanın en basında yapmak gerekıyormus barfixi.