Barfiks Çekemiyorum

Arkadaşlar evde falan 5 aydır 8.5 kg dumbell falan çalışıyorum.Omuz falanda çalışıyorum.Şınav da tek seferde 60 yapıyorum.Ama barfikse gelince 1 tane bile yapamıyorum.Ne yapmam gerekiyor ?

tek seferde 60 şınav yapıp 8.5 kg dumbella çalışmak :D
sanırım itme görevini üstlenen kaslar baya çalışmışda çeken tarafı boşlamışsın :D (yani göğüs-triceps iyide sırt güçlendirmen lazım :) )
ve salonda çalışmıyorsun sanırım :) evde ayağına bir sandalye alıp parmak ucunda hafif destek alarak barfiks çekebilirsin. Güçlendikçe desteği azaltırsın :) sonra kendini zıplayarak yukarı atıp inerken yavaş yavaş bırakabilirsin :) emin ol biraz zorladıktan sonra gelişimi farketceksin :)

bunu dene
sinavin da nizami olmayabilir. onu da kontrol et.
lat pulldown daha faydali olur ama sanirim evde calisiyorsun.
dumbbell row ekle o zaman antremanina.

Su videodan sinav formunu kontrol edebilirsin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfiks çekme işi öyledir.1 tane yaptınmı 5 de yaparsın.ilk barfiksi çekmek için de zıpla ve yukarıda asılı kalmaya çalış yorulup inene kadar.böylece o bölgedeki kaslar çalışmaya başlar ve devamı gelir.iyi sporlar

Okey hadi bakalim ilk gonderdigim videoyu disiplinli olarak calisirsan kisa zamanda hepimizden cok cekersin :)

175 boy 78 kiloyum kilomdan dolayıda çekemiyor olabilir miyim ki ?
170 boy 80 kilo güreşçiler gördüm, halatlara tırmanan
Biraz çalışsan yaparsın bence, çünkü ben de aynı durumdaydım, şuan şınav kadar olmasa da barfiks çekebiliyorum
Her şey çalışmana bağlı kardeşim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi bakaalim. Gelismelerden bizi haberdar edersin [emoji106]

abi yapıyorum videodaki hareketleri ama baya zorluyor barfikste ölüymüşüm :D[DOUBLEPOST=1471082162][/DOUBLEPOST]1 tane ayağımı sandalyeye koyup 1 tanesi boşa bırakıp çekmeye çalışıyorum

Herkes biceps yapabilir ama herkes barfiks cekemez. Durmak yok yola devam :)

abiler baya gelişme var başlarda zıplayarak birden düşüyordum aşağı ,şimdi bayağı kendimi yukarı çekebiliyorum 5 güne inşalllah 1 tane yapabilirim :)

Insallah haberlerini bekliyoruz :)

Back
Yukarı