Barbell Drag Curl

Güzel harekete benziyor yarın yeni programa başlıcağım bu hareketide deneyim bi nasıl olucak.Siz kaç kilo ağırlıkla giriyorsunuz hocam paylaşımınız için teşekkürler bu arada.

Wide Upright Row'un reverse hali gibi sanki, ama dirsekler yukarı değil de geriye doğru gidiyor.Güzele benziyor denemek lazım:)

Güzel harekete benziyor yarın yeni programa başlıcağım bu hareketide deneyim bi nasıl olucak.Siz kaç kilo ağırlıkla giriyorsunuz hocam paylaşımınız için teşekkürler bu arada.
rica ederim aslında bilinen bir harekettir ama antreman günlüklerinde pek bu hareketi yazanı göremeyince foruma ekleyeyim dedim neyse bar hariç 20kg ile nizami ancak ilk 8 tekrar olup 2 ve 3.set 6 tekrar yapabildim

Merhaba,

Dediğiniz gibi salonda bu hareketi yapan ve yazan hoca hiç görmedim.
Bir daha ki antrenman değişikliğimde bu hareketi deneyeceğim.
Etkili bir harekete benziyor.

İyi günler,

reverse grip barbell bent over row'un eğilmeden yapılan hali,eğilince direk sırta vuruyor,tam olarak eğilmeyip biceps sıkılarak yapıldığında da tahmini olarak %30-35 üst sırt(trapez bölgesi) %65-70 biceps e vuruyor

reverse grip barbell bent over row'un eğilmeden yapılan hali,eğilince direk sırta vuruyor,tam olarak eğilmeyip biceps sıkılarak yapıldığında da tahmini olarak %30-35 üst sırt(trapez bölgesi) %65-70 biceps e vuruyor
aynen öyle videodaki gibi yapınca büyük oranla bicepsi çalıştırdığından biceps hareketi olarak programıma almıştım eğilerek yapınca sırt kasını çalıştırır doğru ama biceps kasınıda uyarır

hep aynı hareketlere alışan kaslar zamanla tepki vermiyor artık, bu nedenle biceps programı için güzel bir alternatif, özellikle biceps'in uç kısımlarını şekillendirmek için

Back
Yukarı