Baran KALAYCI ' dan program almayi düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Daha salona 2 gün sonra başlıcam ama çok özel eğitim istiyorum 6 ayda olağanüstü degisiklik istiyorum Yeni Başlayanlar'da konum var vicut şeklim orada önerileriniz varsa yazabilirsiniz....

Bu şekilde bir vücut için tamamen gereksiz birşey. Beslenme bölümünde ve yağ yakım bölümünde bir sürü örnekler mevcut. Onları incele. Daha dere görmeden paçayı sıvamayı bırak, sen donu bile çıkarayım diyorsun :) Bende senin gibi hemen olsun isteyen biriyim, hatta buradaki herkes öyle. ama hemen olmuyor. tek yol sabır

bizim hocaya da geliyorlar böyle bana özel program verin diye hoca da napsın bol bol çektirmiş programlardan çıkarıp veriyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programın sana uyacağını nerden bileceksin? Birde söyleyeyim hiçkimse seni 6 ayda Laser Angelova çeviremez, daha fazla vakit gerekecek çok daha fazla.

Programın sana uyacağını nerden bileceksin? Birde söyleyeyim hiçkimse seni 6 ayda Laser Angelova çeviremez, daha fazla vakit gerekecek çok daha fazla.
hocam bu 6 ay lafları tahminimce şöyle başladı;
bu program satan 1-2 elemanı takip ediyorum. facebook sayfalarına yok burak kardeşimiz 3 ayda böyle oldu. yok hedeflerimizi aştık falan filan ayağına 1 yıllık değişimleri koyup böyle umut ve hayal satıyolar

O baran kalaycının bu forumda kür yaptığı ile ilgili mesajları var photoshoplu resimi konusu falan var. Vücudu steroidli yani. Asla paranı verme böyle SÖZDE personal trainerlara. Hepsi para tuzağı bana sorarsan.

Back
Yukarı