baran kalaycıdan antreman programı almak

sizce mantıklımı?kendiside bu forumdan çıkan biri gerek beslenme gerek antreman gerek makro hesaplama bunların mevcut oldugunu söylüyor sitesinde.3 aylık egitimin programıda 400liraya denk geliyor.instagrama attıgı değişim fotograflarının sahipleriylede konustum dediklerini yaparsan başarırsın gibi cevaplar aldım hep siz ne düşünüyosunuz?[DOUBLEPOST=1477564070][/DOUBLEPOST]bu arada amacım haziran temmuz ayına kadar almak yani 6 aylık bi eğitim programı almayı düşünüyorum ardında askerlik çağım geldiğinden kasım ayı gibi askere gidicem farklı bi üniversite kazanamazsam

pink zeppelin hocama katılıyorum uzaktan sana program yazamaz bu dunyanın en ıyı antrenoru de olsa sıze uzaktan yazamaz sana dair bır sey bılmıyor cunku..baran kalaycının yazdıgı programı her yerde bulabılırsın zaten kendı de kopyala yapıstır yapıyor buyuk ıhtımal.. benım onerım paranı bosuna harcama bır suru ornek program var ınternette onlardan bırını yapabılırsın

Uzaktan sana sağlayacağı verim maksimum beslenme düzeni olur antrenmanda ise haftayı 4 güne ayıracak ve basma kalıp program verecek sana.

Makro hesaplamaya ise ne var 20 TL'ye al bir tartı yediklerini tart, kalorini takip için de internet kalori hesabı uygulaması dolu.

Hergün 1 saat araştırma yapmak için kendine zaman tanı, düzgün kaynakları oku, yabancı dilin varsa yabancı kaynaklara yönel. Disiplinli bir rutin ile 6 ayda pt'den alacağın verimi kendin de alırsın.

O instagramda gördüğün değişimler gerçekse eğer biraz da verilen 400 TL'nin sağladığı " o kadar para verdim dediklerine harfiyen uyayım" motivasyonundan kaynaklı. 0 400 TL'yi çok daha verimli kullanabilirsin.

Merhaba kardeşim;
Uzaktan yardıma neden ihtiyacın var ?
Tam olarak ne yapman gerektiğini ufak bir araştırmayla bulabilirsin. Burada birçok kişi sana yardımcı olur. Sağa sola harcayacağın parayla yemen gerekenleri alırsın.
Sen şuanda mevcut çalışma programını at bana özelden değişimi yapalım. Hedefin nedir kilo almak mı vermek mi, ne kadar süredir spor yapıyorsun o na göre güzel bir program çıkaralım sana.

aslında bu tamamen ocaktan mayısa kadar gittiğim fitness salonundan kaynaklanıyo nevşehirde yaşıyorum ve burası küçük yer oldugundan salon sıkıntım var aynı zamanda ilçede oturduğumdan yol sorunum oluyor daha önce 4 ay gitmiştim salon hocamda bi hayli ilgisizdi zaten adamlardaki amaç sadece para kazanmak burdaki salonların.şimdi avmde açılan salona yazılıcam ve benimle ilgilenene birilerine ihtiyacım var kısaca yol gösterecek birine ihtiyacım var

o paraya macfite tarzı üst düzey bir salona yazılıp üstüne personel trainerle anlaşsan bile daha mantıklı :D 3 aylık değişim dediği şeyler genelde 1 1.5 yıllık sporcuların gelişimini 3 ay diye yutturuyorlar. bir insan kendini ne kadar yırtarsa yırtsın 3 ayda ilaç kullanmaz ise ne kadar gelişebilir ki. o tarz adamlar 1.5 2 yılını veren adamların fotoğrafını 2 3 ayda bilmem 12 hafta diye milleti kandırıyorlar

400 TL = 4-6 ay spor salonu masrafı. :)[DOUBLEPOST=1477669816][/DOUBLEPOST]
aslında bu tamamen ocaktan mayısa kadar gittiğim fitness salonundan kaynaklanıyo nevşehirde yaşıyorum ve burası küçük yer oldugundan salon sıkıntım var aynı zamanda ilçede oturduğumdan yol sorunum oluyor daha önce 4 ay gitmiştim salon hocamda bi hayli ilgisizdi zaten adamlardaki amaç sadece para kazanmak burdaki salonların.şimdi avmde açılan salona yazılıcam ve benimle ilgilenene birilerine ihtiyacım var kısaca yol gösterecek birine ihtiyacım var
Daha öncede dendiği gibi araştırmalarla bu işi çözebilirsin. Bende ilk zamanlar hocaların peşinde dolanıyordum dalga geçer gibi saçma saçma cevaplar veriyorlardı şimdi ise salonlarında dağıttıkları '' ileri düzey '' programları kendim kombinleyip, uyguluyorum.

yeni başlayan bir kişinin uzaktan eğitim alması saçmalıktır
senin zaten gelişimin her halukarda hızlı olacak o parayı ona vereceğine 2 3 kutu whey yada kilolarca et süt alabilirsin gelişimine katkısı olur
uzaktan eğitim çok çok ileri seviye kişilerin belki düşünebileceği bir şey oda gerekli değil sadece maddi durumu iyi olan biri duruma göre düşünebilir
ancak uzaktan eğitim verecek kişinin en az 20 yıllık bir tecrübesi olması lazım,gidipte 3 5 yıldır bu işin içinde olan birinden uzaktan eğitim falan alınmaz

Back
Yukarı