5 Killer Workout Routines - Bar Brothers - YouTube program bu isteyen arkadaşlar için.
Saçma olduğugörüşünü gelince saçma gelmesine bir şey demiyorum kişisel görüşün beni ilgilendirmez. Amabu tarz antrenman içinde olan biri olarak söylemem gerekirse ''over train'' ile hiç bir alakası yok. Bir izle bu insanları tekrar , sence kasları gerçekten de seviyenin üzerinde bir gelişmişlikte degil mi ? ben bunu görüpte bu spora başladım . Anatomik boyutunu bilmemekle beraber ne yapıyor iseler yapıyorlar ve bunu doğru yapıyorlar ki hepsi şu an çok iyi görünümde ve güçlerinin doruk noktasındalar neredeyse. Amacı kas kütlesini büyük ölçüde arttırmak isteyen bir insan için dogru bir yöntem midir bilmiyorum ancak amacı güçlü olmak ve iyi görünmek isteyen insanlar için tamolarak bir sistem oldugunu düşünüyorum. overtraining konusuna dönersek , gögüsü haftada bir kere çalışıyorum ve bir tam şınav çekemeyecek hale gelene kadar da antrenman bitmiyor . Yapılan o farklı açılarla şınavlar hareketler vs bunu zaten sağlıyor bence