ben 16 aydır body çalışıyorum. hard gainer yapıdayım. on kilo kadar aldım. ama bu yeterli degil. bir vücut gelistirme salonunda calisiyorum.
yaklaşık bir sene kadar sonra platoya girdim galiba. ve bu noktadan sonra ilerleyemedim. yani belki beş aydir boşa kürek çekiyorum. düzgün bir programım yok. 3x8 çalışıyorum. daha önce 4x8 çalışıyordum. steroid kullanmayı düşünmedim. zaten düzgün bir programa ihtiyacım var.
bana program yazacak kimse yok çalıştığım yerde. o yüzden program bulmalıyım. şimdiki yaptığım hareketleri yazayım.
omuz millitary press 3x8
omuz makine press 3x8
ayakta yana açış 3x8
Pushdown 3x8
French Press 3x10
Tek kol push down
bench press 3x8
eğik sehpada bench press 3x8
yatarak yana açış 3x8
pullover
cablo cross over
barbell curl 3x10
dumb. scoot 3x10
hammer curl 3x10
Barfix
makine sırta çekiş
göğüse dar lat çekiş
dumbell rowing
karına çekiş
BACAK HAREKETLERİ
bana yardım edin ve bu programı değiştirerek bana göre ayarlayın lütfen.
hardgainer ım ve hacime ihtiyacım var. beslenmeye de dikkat ediyorum.
ama program lazim bana. bu programı dört aydır çalışıyorum değişik birşeyler bulmalıyım tam bir çalışma programı istiyorum pls...
yaklaşık bir sene kadar sonra platoya girdim galiba. ve bu noktadan sonra ilerleyemedim. yani belki beş aydir boşa kürek çekiyorum. düzgün bir programım yok. 3x8 çalışıyorum. daha önce 4x8 çalışıyordum. steroid kullanmayı düşünmedim. zaten düzgün bir programa ihtiyacım var.
bana program yazacak kimse yok çalıştığım yerde. o yüzden program bulmalıyım. şimdiki yaptığım hareketleri yazayım.
omuz millitary press 3x8
omuz makine press 3x8
ayakta yana açış 3x8
Pushdown 3x8
French Press 3x10
Tek kol push down
bench press 3x8
eğik sehpada bench press 3x8
yatarak yana açış 3x8
pullover
cablo cross over
barbell curl 3x10
dumb. scoot 3x10
hammer curl 3x10
Barfix
makine sırta çekiş
göğüse dar lat çekiş
dumbell rowing
karına çekiş
BACAK HAREKETLERİ
bana yardım edin ve bu programı değiştirerek bana göre ayarlayın lütfen.
hardgainer ım ve hacime ihtiyacım var. beslenmeye de dikkat ediyorum.
ama program lazim bana. bu programı dört aydır çalışıyorum değişik birşeyler bulmalıyım tam bir çalışma programı istiyorum pls...