Öncelikle herkese merhaba ben SİNAN yaşım 18 .Bu siteyi yeni keşfettim ama güzel ve faydalı içerikli bi site olduğunu anladım . Gördüğüm kadarıyla burada vücut yapmak için arkadaşlar kilo alma çabasında. Haplar , tozlar vs... Benim sorunumda en az sizinki kadar büyük diye düşünüyorum bende fazla kilolarımdan kurtulup çok kaslı olmasada şekilli bir vücut istiyorum en azından rahat rahat bir body giymek için.Ve şimdi işe gönül vermiş olan abilerimden yardım istiyorum şu an bu konuda hiçbir bilgim yok. Dediklerinize harfiyen uyacağıma söz veriyorum ayrıca ay ay vücudumun resimlerini çekip siteye koyacağım , gelişmeleri beraber takip edebilmek için.Eğer ben bu işi başarırsam benim durumumda olupta başlamaya üşenen arkadaşlara örnek olmak istiyorum. sizin yorumlarınızı ve eleştirilerinizi nasihat olarak alacağım. Şu an kilom 85 boyum 1.76 bu kiloları vermek çokmu zor? yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler. Bu arada ist avcılardanım msn : edit ..Tekrar BODYFORUMTR ailesine teşekkür ediyorum.