Merhaba arkadaşlar ben bu spora henüz yeni başladım.Dün 2. antremanımı yaptım.İlk gittiğimde arkadaşlarımla beraber o asılı olan 1. ay porgramını yaptık 2. sinde ise ordaki hoca beni çekti o program değil sadece hareketleri nasıl yapıcağını gösteriyor sana dedi.Benim sana dediklerimi yap dedi.
Bench press yaptım
Böyle 6-7 tane hareketi tek bi aletle (ne deniyor bilmiyorum, station olabilir) yaptım.
2 elime dambıl aldım bi birini bi diğerini kaldırdım dumbelllls ve son olarak leg extension yaptım.
Abi dedim karın kası çalışıyımmı dedim yok şimdi sana lazım değil, beden küçültür gibi bişey dedi.Bu yaptıklarında hareketleri öğren, vücudun olaya alışsın diye 1-2 hafta felan yaparsın sonra sana yazılı program veririm öyle yaparsın dedi ?
Forumda hiç böyle bişey görmedim ve diğer 2 arkadaşım orda asılı olan ilk ay hareketlerini yapıyor acaba hoca vücudumu çok sıksa
görüp böylemi yaptırdı.O alette yaptığım hareketlerde başka biyerleri çalıştırıyor gibi değildi ha dambılla yapmışım ha o aletle.
Beni biraz aydınlatırmısınız arkadaşlar şuan ne yapıyorum ben
Bench press yaptım
Böyle 6-7 tane hareketi tek bi aletle (ne deniyor bilmiyorum, station olabilir) yaptım.
2 elime dambıl aldım bi birini bi diğerini kaldırdım dumbelllls ve son olarak leg extension yaptım.
Abi dedim karın kası çalışıyımmı dedim yok şimdi sana lazım değil, beden küçültür gibi bişey dedi.Bu yaptıklarında hareketleri öğren, vücudun olaya alışsın diye 1-2 hafta felan yaparsın sonra sana yazılı program veririm öyle yaparsın dedi ?
Forumda hiç böyle bişey görmedim ve diğer 2 arkadaşım orda asılı olan ilk ay hareketlerini yapıyor acaba hoca vücudumu çok sıksa

Beni biraz aydınlatırmısınız arkadaşlar şuan ne yapıyorum ben