yaşım 21. 6 yıldır basketbol oynuyorum. herşey bundan 4 ay önce başladı. sezon başlamadan önceki 3 aylık süreyi sıkı bir ağırlık programı ve diyetle geçirerek vücuduma bir kaç kilo kas eklemek niyetindeydim. bu amaçla beslenme ve antrenman programımı hazırladım ve klübün ağırlık salonununda çalışmalara başladım. universal marka whey proteini kullanıyordum. ilk bir ayı tamamlarken herşey yolundaydı. yaklaşık 95 kiloydum. bir gece ateşim yükseldi. şiddetli bir mide bulantısı ve ishal başladı. hemen özel bir hastanenin acil servisine gittik. beyaz kürelerime bakıldı. önemli bir enfeksiyon olmadığı basit bir besin zehirlenmesi olabileceği söylendi. bir saat kadar serum verildikten sonra herhangi bir tedavi verilmeksizin eve geri döndük. devamındaki 3-4 gün boyunca ateş ve ishal devam etti. tekrar hastaneye gitmek durumunda kaldık. doktor bir ateş düşürücü ve bir antibiyotik yazdı. bir hafta antibiyotik kullandıktan sonra iyileştim. ama 5 kilo zayıflamıştım. 1 haftalık bir istirahatten sonra tekrar antrenmalara başladım. moralim çok bozulmuştu. hastalığım sırasında başlayan iştahsızlığım yaz boyunca devam etti. kaybettiğim kiloyu geri alamadım. protein tozu kullanımına da son verdim. eylülde takımla beraber antrenmanlara başladım. şu anda hızlı bir biçimde zayıflamaya devam ediyorum. toplamda kilo kaybım 8 e ulaştı. bütün hematolojik kontrollerden geçtim. gastroenterolojiyle görüştüm. bütün kan değerlerine bakıldı. tam idrar bakıldı. brucella bakıldı. tüberküloz testi bile yapıldı. hiçbirşeyim yok ama çok hızlı bir biçimde kilo kaybediyorum. günde iki saat antrenmanı kaldıramaz hale geldim. performansım oldukça düştü. gücüm azaldı. pozisyonuma göre çok kuvvetli bir oyuncuyken ayakta duramaz hale geldim. artık ne yapacağımı bilmiyorum. konuyla ilgili bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.