Bana mükemmel bir program hazırlayacak insan var mıdır acaba?

byzkyldz

Üye
haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum, her gidişimde her yerime çalışıyorum.. ama artık 3 günü ayırmak istiyorum bacak-göbek-sırt+kol olarak.. biri bana program yazsın lütfeen:D acılar içinde eve gelmek istiyorum

kalça ve bacak ileri seviye programı yazdım. + 15 dk koşu bandında yan yürüyorum geri geri yürüyorum ve koşuyorum bunları 15 li sayıyla yapıyorum. 45 dk pilates var 10 dk step var ve 5-10 dakika ip atlıyorum. ayrıyetten aynı günde 3-4 omuz+kol hareketi yapsam olur mu? Çok mu fazla gelir. Programım fazla mı valla bana normal geliyo ya:confused: 3 saat kalıyorum salonda. Saunamız da var ama benim hiç aram yok saunayla. Bir de bi tane adını bilmediğim bir şey yapıyorum:D instagramdan görmüştüm çok hoşuma gitmişti yaparken de çok eğleniyorum nedense şimdi videoyu bulup atıcam hemen:p[DOUBLEPOST=1481807636][/DOUBLEPOST]https://www.instagram.com/p/BMDFmLVFN89/ ilk başta yaptığı şeyden bahsediyorum:rolleyes:

Son düzenleme:
kalça ve bacak ileri seviye programı yazdım. + 15 dk koşu bandında yan yürüyorum geri geri yürüyorum ve koşuyorum bunları 15 li sayıyla yapıyorum. 45 dk pilates var 10 dk step var ve 5-10 dakika ip atlıyorum. ayrıyetten aynı günde 3-4 omuz+kol hareketi yapsam olur mu? Çok mu fazla gelir. Programım fazla mı valla bana normal geliyo ya:confused: 3 saat kalıyorum salonda. Saunamız da var ama benim hiç aram yok saunayla. Bir de bi tane adını bilmediğim bir şey yapıyorum:D instagramdan görmüştüm çok hoşuma gitmişti yaparken de çok eğleniyorum nedense şimdi videoyu bulup atıcam hemen:p[DOUBLEPOST=1481807636][/DOUBLEPOST]https://www.instagram.com/p/BMDFmLVFN89/ ilk başta yaptığı şeyden bahsediyorum:rolleyes:
omuz şart değil 1 tane bile yeter kol içinde size 1 biceps 1 triceps yeter zaten ufak kas grupları. sırt içinde 1 veya 2 egzersiz olabilir.

zaten o kadarcık yapıyorum onlar için. program iyi mi düzeltme yapayım mı? ve koşu bandını o şekil anca çekebiliyorum. Yoksa nefret ediyorum koşu bandından

ben koşu bandından dik açı ile koşarak zevk alıyorum daha çok kalori yaktırıyor ve daha çok zorluyor. eğer dik açı var ise onuda denemeni tavsiye ederim. söylediğim gibiyse yeterlidir.

bizim salonda alternatif dağ koşusu aleti var sıkıldığımda ona geçiyorum ama gerçekten arada sıkıyor o yüzden haftada 1 veya 2 gün koşu yapıyorum sadece. havalar soğuk olmasa çık parkta koş dicem de kulaklık tak güzel moviye oluyor da. kışın salon daha uygun işte. incline koşu güzel ama dene bence

dik açı yani yokuş yukarı koşuyormuş gibi oluyor. yakılan kalori 2 katına çıkıyor ve karın bölgesi daha çok zorlanıyor :)

Back
Yukarı