emclord00
Üye
arkadaslar spora yeniden başlicam yaklasık 12 kilo verdim istnmeyen durumlardan, 58 kiloyum şuan 38 cm define kollar 30 oldu bunlar sıkıntı degil benim için sadece bahsettim biraz şimdi kombinasyona gelelim
elimdekiler
optimum whey
hardline progainer
muscle tech amino fx
MuscleParm Re Con
Vitamin Kompleks.
Glutumine
bunlara Ek olarak BSN gain max alcam hardline 2kilo falan kaldı cünkü cok fazla tüketicem gainer. Bcaa almadım çünkü amino fx bcaa acısından cok yüksek. aslında re conda glutumine acısından ama yatmadan once saf glutumimne iyi gidiyor.
bunlar harici bana güzel enerji vericek bişeyler lazım antrenmanda. güzel içerigi olan bi suplement yani ateşliyecek bişey
sanırım ne demek istedigimi anladınız. ANİMAL kombini yapmayı düşündüm ama bilmiyorum karar sizin k.gelsin
elimdekiler
optimum whey
hardline progainer
muscle tech amino fx
MuscleParm Re Con
Vitamin Kompleks.
Glutumine
bunlara Ek olarak BSN gain max alcam hardline 2kilo falan kaldı cünkü cok fazla tüketicem gainer. Bcaa almadım çünkü amino fx bcaa acısından cok yüksek. aslında re conda glutumine acısından ama yatmadan once saf glutumimne iyi gidiyor.
bunlar harici bana güzel enerji vericek bişeyler lazım antrenmanda. güzel içerigi olan bi suplement yani ateşliyecek bişey