Bana bir akıl verseniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamın aleyküm 17 yaşındayım 174 boyum ve şuan 69 kilom var bundan 2 yıl önce fitness a baslamstım bu yaza kadar 60 kiloya kadar inmemem ragmen vücüdümdaki yaglar gitmedi azaldı ama gitmedi can simidim halen durdu ve gögüs yaglarımda tam tamına 1 yıl adam akıllı spor yaptım 3-5 ay kadarda bir diyet le girişimlerim oldu ama nafile o gögüsümdeki yaglar gitmedi jinekomastidede deyil ama gitmedi en son direncim kırıldı ve bu noktoya geldin ne yapıyım sizce diyet namında herşeyden tiksindim kardiyo dan bile ?

Agırlıkta çalıştım her bölgeye tamam prof calısma deyildi amacım yag yakmak icin güzel kol ve gögüs yapılanması yaptım sıkıntı nerde bende anlamadım bir türlü gitmedi yaglarım

174 cm boy 60 kilo diyorsun ya genetik bir sıkıntı var yada sen yağ değilde bilinçsiz diyet ile vücuttan su ve kas attın.

Şimdi en başa dönelim önce sağlıklı bir beslenme düzgün bir antrenman ve sağlam bir dinlenme ile yeniden başlarsan en yakın zamanda olumlu sonuçları görürsün.

Protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Yağ, şeker ve tuzdan uzak dur. Bir spor salonuna yazıl ve düzenli bir şekilde spor yap. Kardiyo yapmayıda ihmal etme.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı