Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben buna benzer bi konuyu bikaç gün önce yine açtım fakat cevap alamadım ben yaklaşık 3 ay fitness yaptım kilolarımdan kurtuldum uzak olduğu için bıraktım bel kenarımda az sayılabilecek yağ kaldı bunları cardio yapmadan evde eritme imkanım varmı varsa nasıl teşekkürler
Madem bir kaç gün önce açılmış, cevap alamamışsınız, tekrar açma sebebiniz nedir ? Muhtemelen yine cevap verilmeyecek ve konu kilitlenecek. Hepsi forumda mevcut.
birkaç gün önce bu şekilde sormamıştım belki soruyu farklı bir şekilde sorarsam cevap gelir diye düşündüm vede her kafadan ayrı bir ses çıkıyor dumbella sağa sola eğilme hareketi kimisi yağı erititr inceltir kimisi orda kas oluşumunu sağlar diyor ben sadece deneyip faydasını gören birinin yazmasını bekliyorum
Ağırlıkla yan karın çalışmak oradaki kaslara hacim vereceğinden, belini kalınlaştıracaktır. Asla oradaki yağı azaltmaz. Kardiyo yapmalısın. Biraz forumu araştır.
Keşke kilodan kurtulduktan sonra spora ara vermeseydin tekrar alabilirsin hem spor iyidir sağlık açısından uzaksa yakın bir yer ara spordan mahrum bırakma kendini spor yapan insan mutlu olur
Kilo verdim şuan vücudumda sıkıntı olarak gördüğüm tek bel kenarındaki hafif yağlar onlardanda kurtuldummu beslenmemle dengede tutabilirim barfik şınav mekik vs gibi hareketleri evde çalışıyordum zaten dumbellarımda var
güzel bır dıyet vebunla bırlıkte bır cıft dumbell ıle bel hareketlerı yapabılırsın hareketlerle ılgılı forumda cok fazla konu var ordan bulabılırsın ama evde yapabılecegın ımkanlar kısıtlı olacaktır bu yuzden spor salonuna yazılmalısın