Bafix'in boya etkisi nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cazkopat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cazkopat

Üye
Arkadaşlar , abiler bazılarına sorduğumda barfix boy uzamasına yardımcı olur diyor bazılarına sorduğumda barfix boy uzamasını durdurur diyor ortada kaldım çalışmalımıyım yardım edermisiniz.

Barfiks çekmek yerçekimine karşı olduğundan boyun uzamasını kesinlikle artıracaktır, forumda arama yapsaydın ve bu sporu bilmeyenler yerine buradaki işin ustalarına sorsaydın anlardın.

Barfiks çok yararlıdır, boyu da uzatır yani yardımcı olur uzamasına, kesinlikle durdurmaz. Yapman yanlış değil güzel bir antremandır.

barfiks kesinlikle boy uzamasını durdurmaz ama uzattığına dair bir kanıtta yok ama tabi ki vücuda çok faydalı bir hareket uzatsa bile mucizeler bekleme bu işin sırrı genetikte bu arada yaşın kaç?

ya barfiks'i kapılarda çeksek gene aynı etkiyi verirmi:D

Kapılarda çeksek derken? Zaten kapıya takılır alet ve çekilir. Sende ne tür bir *barfiks aleti var? Ya da spor aletleri var ya belediyelerin onlarda mı çekiyorsun?

yaşım 15. geçenlerde bi konuda aynen bu şekilde görmüştüm. "Barfiks, Lat Pulldown, Dumbell Pullover vs. hareketlerin boy uzamasını tetikleyebileceğini sıkça okuyorum." dediklerinize göre barfix hakkında burada verilen bilgi kesinlikle yanlış. hatta tersi :)

Tam tersi derken bizde zaten uzatır diyoz.Bende hiç bi alet yok kapının kendisinde çeksek faydası olurmu demiştim:D

Kapının kendisinde çekemezsin ki barfiksi. Barfiks en kolay olarak şu aletle çekilir arkadaş :)

iron-gym-Kapiya-Takilabilen-Barfiks-Aleti-39-TL__30168845_0.jpg

Ben de bu aletten kullanıyorum çok kullanışlı hem mekik çek hem şınav hem de barfiks para biriktir al kapıda uğraşma öyle.

Back
Yukarı