bacaklari define hale getirmek

Arkadaşlar 2 aydir definasyondayim iyi bir diyetle yag oranimj düşürdüm simdi tekrar bulktayim. üst vücudu define hale getirebildim ama bacaklar ve kalcalari getiremedim. suan clean bulka girdim. ve bacaklarida define hale getirmek için sadece bacak gunlerinde low carb diet + yüksek tekrarli hareketler (süpersetler vs) + 30 dk. cardio yapsam mantıklı olurmu yoksa bu dusuncem saçma mıdır?

Öyle yapmak yerine antrenman günleri karbı normal seviyede tutup, off günler 0 lasan yada düşürsen daha iyi olmaz mı? Düşük karbonhidratla idmandan eskisi gibi verim alamassın.Buda moralini bozar.

yapacaklarını kendin zaten tasarlamışsın ancak yüksek tekrarlı setler önermem kardeşim. zira yüksek tekrarlı setler sadece kondüsyon içindir. definisyonda ayrı bulkta ayrı set ve tekrar uygulanmaz. fazla tekrar düşük ağırlık kullanmanı gerektirecek. bu da kasa stres verecek. doğal olarak kas kütlende düşme bile olabilir. setleri ve tekrarları sabit tut. definisyon sadece diyetle alakalıdır. ancak bacak programını düzenleyebilirsin. squata ağırlık verebilirsin, deadlift pozisyonunu değiştirip gücü daha çok bacağa verebilirsin. kardiyo olarak da ip atlayabilirsin.

Bacakları define hale getirmek için leg pressi öneririm , gerçekten hııt kadar zorluyor , gücün bittiğinde elinle yardım et . 3 set bittiğinde sanki hııt antremanı yapmıs gibi oluyor kalbin ve bir hayli terliyorsun

Back
Yukarı