Bacaklar

Merhaba ben body yeni basladim siz degerli hocalarimdan bigi almak istiyorum yasim 37 bende bacak ve popo zayif ama ust taraf var antremanlarimi bir gun var bir gun yok seklinde gidiyorum kaslar dinlensin diye antreman seklim ise tum vucut calismasi salondaki hoca bacaga her antremda girme diyor ama internettede kalinlasmasini istiyorsan her antreman yaptiginda suguat gir diyor sizce hangisi dogru..

simdi banada merakli geldi bilen varsa yaza bilirmi. he birde bir kasi her gun calisirsan gelişmez diye bilmiyorum dinlenmeli bence.

Tesekkurler aslinda benim ustle alt orantili degil bacaklar sıska o yuzden bacak calisip bu orantisizligi gidermek istiyorum ama salondaki hoca her antremanda girme deyince kafam karisti zaten bacaklarim ince daha ne kadar incelebilirki bundan sonra kas yapar diye dusunerekten her antremanda bacak calismak istedim antreman seklim bir gun antreman bir gun dinlenme vucududa dinlendiriyorum ustler gelisiyorda bir gun antreman 1 gun dinlenmede bacak niye gelismesin dusuncesinden kendimi alikoyamiyorum

Yukarıdaki 5x5 ben de tavsiye ediyorum. Her antrenmanda bacak girmemenin yeni başlamış biri için hiç bir avantajı yok, sayısız avantajı var. En azından doğrudan deneyip başarısız olmadığınız sürece haftada 3 bacak öneririm.

Back
Yukarı