bacak yağ yakımı için yardım

Merhabalar 18 yaşındayım boyum 1.76. 8 ay once 96 kiloydum suan 74 kiloyum cok hizli kilo verdigimi farkindayim göğüs ve omuz tarafimda hemen hemen kilo kalmadi fakat bacak ve kalca kısmında hala yağlanma mevcut. 1 hafta önce fitness'a başladım bu yağları sıkılaştirip ayni zamanda kaslarımı geliştirmek icin. Bu yağları nasil sıkılaştiririm hiçbir bilgim yok ve kimseden yardım alamıyorum. Desteklerseniz sevinirim.
 
benzer problemler yaşadım, yaşıyorum.normalde, spor yaparken ya da diyette iken, ilk önce göbek ve bel çevresinden yağ gittiği söylenir. benim ve de senin gibi insanlarda böyle olmuyor. ben de geçmişte diyet yaptığımda, kollar omuzlar incelir, göbek olduğu gibi kalırdı. şimdi spor ile yağları erittim, kollar falan sertleşti, demek ki vücut ordan yakacak yağ bulamayınca, artık göbekten gidecek. bekliyoruz bakalım... haftada bir ağırlıkla olmak suretiyle bacak egzerszizleri yapıyorum. haftada 3 gün bisiklet sürmeye başladım. sen de deneyebilirsin.
 
Bende bisiklet suruyorum 15 dakika ondan sonra bacak kalca egzersizleri yapıyorum. Inşallah faydasini goruruz yorumunuz için tesekkur ederim
 
Back
Yukarı