Oncelikle merhabalar yasim 17 boy 170 kg 52 erkeğim ben agirliksiz bacak kasi çalışıyorum(squat hareketi ve birkac bacak sikilastirici hareket yaptim birer gun ara vererek) oncekine gore daha fazla karbonhidrat ve protein almama ragmen vucut ağırlığım artmadi ve bacagimdaki kaslar gelisecegine komple kayboldu kalcam ve basenlerim yumuşak yaglandim aksine neden boyle olduğunu
anlamiyorum yardimci olurmusunuz ne yapacagimi bilmiyorum
Yeterli protein karbonhidrat ve vitaminleri aldigina eminsen;
Haftada iki kere 3 gun arayla calisabilirsin
Bacak antremaninda tekrar sayma,lifler aciyana kadar ,set bittiginde yerinde duramayacak kadar yanma hissedene kadar tekrara devam et(15-20-25 tekrar
Squat,leg press,leg exention,leg curl,walking lunge,leg deadlift gibi hareketleri aksatamadan yapmaya calis,agirliklari da gun gectikce arttir..
Zaman zaman da az tekrar yuksek kilolari da dene(antreman teknigini ogrendikten sonra)
120-130 gr kadar protein almayi ihmal etme
Durumun varsa antreman oncesi ve sonrasi whey protein,bcaa,glutamin kullan
Karbonhidrat kaynagi olarak beyaz pirinc ,haslanmis patatesi ihmal etme
Yumurta aki da gunluk 6-7 adet diyetinde olsun
Bol bol su tuket ,yesillikleri ihmal etme
Ogunleri bolerek tuketebilirsin 4-5 ogun,antreman sonrasi ogunler cok onemli ozellikle bosalan glikojen depolari icin karbonhidrat alimini kesinlikle yap ,tabi protein alimini da..
Tum bunlari akatmadan hergun her hafta 6-12 ay boyunca yapabilirsen gelismis bacak kaslarina sahip olman icten bile degil..
Basarilar