Bacak kası futbolu biraktiracak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Navas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Navas

Üye
Üst bacak kasım çok iyi ve çok kuvvetlidir tanıdık abi eğer daha da gelistirirsen kosmani engeller dedi doğrumu bu saygı değer abilerim ?

Yahu böyle saçma birşey olur mu ? Sen Roberto Carlos bacağı gördün mü ? Koşamıyor muydu ? Emre Bölezoğlu ? Koşamıyor mu ?

Carlos varken Emre kimdir ? neden böyle ters tepki yapıyorsun hocam anlamadım ? çevremdeki bazı kişiler deyince bende ister istemez endişe örnek Carlos diyordum koşamaz yine sorup soruşturayım tecrübeli büyüklerimden bilgi alayım dedim bu kadar terslemenize hayret kaldım burada kötü bir şey demedim bilgi istedim teşekkürler

Tersleme falan yok sana karşı. Böyle aptalca hurafeler yayanlara kızıyorum sadece. Futbolculara neden cross yaptırırlar, neden salonda güç çalışması yaparlar. Kasları olmasa dayanabilirler mi 90 dakika. İmkansız. Emre kim midir ? Bacak kaslarına bir bak. Adam kas yığını boy kısa olduğu içinde kasları kısa ve avantajlı biri.

Anlamadın sanırım gerçekten üst bacaklar fazla benim bir noktadan sonra şüphelendim içim rahatladı sağ olasın

hocam ben de yazdım milleti takma fazla sor bi sen necisin abin de olsa tanıdığın da olsa geçen akraba aminoasit almış çok iyi karbonhidrat diyodu. Futbol programları var bana göre senin hızın kuvvetin artması lazım hacimden ziyade bu da patlayıcı güç egzersizleriyle güç çalılmasıyla olacak şeyler başarılar :) arkadaşa da kızma salonlarda böyle kişiler çok insan bir zaman sonra dayanamıyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet biraz kondisyon çalışsam yeterli olacak sağ olasın :)[DOUBLEPOST=1441382345][/DOUBLEPOST]Eliniz de program var mı peki ? :)

Kas eklemlere olan baskıyı azaltır. Ve vücudun sağlıklı bir şekilde esnekliğini sağlayan da kaslardır zaten.
Ronnie Coleman gibi bir bacağın yoksa bu tarz saçmalıklara takılma -ki Ronnie Coleman bile o bacaklarla 180 derece oturabilmiş bi adam.

Back
Yukarı