Bacak inceltmek yag yakimi icin ? Yardim

Merhaba arkadaslar ,
Fitness baslicam yakin bir zamanda , evdede spor yapiyorum genelde bacak ve popo calisiyorum ama kafamda celiskiler var cogu yerlerde agir agirlik az tekrar yag yakimi hizlandirir bacak inceltir veya hafif agirlik sık takrar daha cok yag yakimi saglar diye duyuyorum , benim bu bacaktaki yaglardan kurtulup hafif diri kasli gorunumlu bacaklari ortaya nasil cikartabilirim hizli yag yakimi icin ne yapmam grekir ? ben 177 boyunda 55 kiloyum , cogunlukla ust bacak ic bacak ve popodaki yaglari yakmak istiyorum su fitnessci modellerin resmlerine bakmak beni benden aliyor ne yalan soyliyim bisikler mi dik kosumu cardiyo ne tavsiye edersiniz , karbonhidrat acigimi yapmam lazm bana akil veriniz

Eklentiler

• Screenshot_20170409-000945.jpg
    Screenshot_20170409-000945.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 451
Fitness modellerinin poposu ağırlık antrenmanıyla oluyor yeni başlayacaksan az ağırlık çok tekrar öneririm. Ufak bi bilgilendirme vereyim

*Sadece bacaktan kilo verme diye bir şey mümkün değil yağ yakımı-kilo verme olayı bütün vücutta aynı orantıda oluyor.
*Bacak antrenmanı ile popo diye tabir ettiğin kalça çıkıntısı yapabilirsin. Şu meşhur squat hareketi ve türevleri bayağı etkili.
*Fazla ağırlık az tekrar ileri seviye sporcular için, şuanlık seni sakatlamaktan başka bir işe yaramaz
****Bahsettiğin yağ yakımı için her şeyden önce mutfakta çalışmalısın. Yağ yakımı mutfakta yapılır. Şu aralar çok popüler olan "low carb" diyetini önerebilirim.***

+Başlangıç için düşük şiddette bir ağırlık antrenmanı peşine bi "HIIT Cardio" ( forumda ve diğer internet sitelerinde bulabilirsin) yapabilirsin.
+Hızlı yağ yakımı için bir sürü püf noktası var buraya yazmakla bitiremem ufak çaplı araştırmayla bulabilirsin.

Fitness modellerinin poposu ağırlık antrenmanıyla oluyor yeni başlayacaksan az ağırlık çok tekrar öneririm. Ufak bi bilgilendirme vereyim

*Sadece bacaktan kilo verme diye bir şey mümkün değil yağ yakımı-kilo verme olayı bütün vücutta aynı orantıda oluyor.
*Bacak antrenmanı ile popo diye tabir ettiğin kalça çıkıntısı yapabilirsin. Şu meşhur squat hareketi ve türevleri bayağı etkili.
*Fazla ağırlık az tekrar ileri seviye sporcular için, şuanlık seni sakatlamaktan başka bir işe yaramaz
****Bahsettiğin yağ yakımı için her şeyden önce mutfakta çalışmalısın. Yağ yakımı mutfakta yapılır. Şu aralar çok popüler olan "low carb" diyetini önerebilirim.***

+Başlangıç için düşük şiddette bir ağırlık antrenmanı peşine bi "HIIT Cardio" ( forumda ve diğer internet sitelerinde bulabilirsin) yapabilirsin.
+Hızlı yağ yakımı için bir sürü püf noktası var buraya yazmakla bitiremem ufak çaplı araştırmayla bulabilirsin.
Afferim sana

Gereksi mesaj atmayınız. Forumu kirletmeyiniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
karbonhidrat acigi degil, kalori acigi yapman lazim yag yakmak istiyorsan.
az kilo cok tekrar degil, yapabildigin en fazla agirlik ile yap. barbell squat ve deadlifti rutinine almani oneririm.

Back
Yukarı