Bacak İnceletmek İçin Hangisini Önerissiniz Acillll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Suan Benim Bacak bölgem baldır bölgem acaip kalın aşırı aşırı ve aşırı kalın 180 boyunda 95 kiloyum ve nerdeyse bacagımın çoğu yağ sizce şu 3 hareketi
Leg Press---Leg Curl---Leg Extension bu hareketleri maxiumum agırlık 8 tekrarmı yapayım yoksa düşük agırlık 12-15 tekrarmı yapayım benım tek amacım bacakları inceltmek

Leg press leg curl leg exantion gibi hareketler bacaklarinda yalnızca kas yapmanı sağlar.ve bacaklarindaki yağları eritmez.ve tam tersine bacaklarindaki kas hacmi arttıkça bacaklarınin üzerindeki yağ dokuyla birlikte daha kalın görünecek.sen bu hareketlerle bölgesel zayıflamayi düşünüyorsun heralde ama bölgesel zayıflama diye bişey yok bacaklarını inceltmek istiyorsan zayıflamalisin böylece yağ oranını düşürüp bacaklarını inceltmis olursun iyi sporlar dilerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Suan Benim Bacak bölgem baldır bölgem acaip kalın aşırı aşırı ve aşırı kalın 180 boyunda 95 kiloyum ve nerdeyse bacagımın çoğu yağ sizce şu 3 hareketi
Leg Press---Leg Curl---Leg Extension bu hareketleri maxiumum agırlık 8 tekrarmı yapayım yoksa düşük agırlık 12-15 tekrarmı yapayım benım tek amacım bacakları inceltmek
Leg press leg curl leg exantion gibi hareketler bacaklarinda yalnızca kas yapmanı sağlar.ve bacaklarindaki yağları eritmez.ve tam tersine bacaklarindaki kas hacmi arttıkça bacaklarınin üzerindeki yağ dokuyla birlikte daha kalın görünecek.sen bu hareketlerle bölgesel zayıflamayi düşünüyorsun heralde .ama bölgesel zayıflama diye bişey yok bacaklarını inceltmek istiyorsan zayıflamalisin böylece yağ oranını düşürüp bacaklarını inceltmis olursun iyi sporlar dilerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yukardaki uyenin dedigi gibi bolgesel yag yakmi olmadigini tekrar ediyim.ama ben squat hareketi 3x 20 ile hic fark etmeden 2 kilo yag yakmistim bacaktan beslenmem normal sporcu beslenmesi gibiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı