Bacak çalışmasında omuz dusuklugu yaşar mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burak27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye "omuz düşüklüğü " yaratsın ki?...)

ayrıca ,diğer bölgeleri de çalıştırdığınızı farzederek böyle bir şeyin olma ihtimali zor...

omuzların düşüklüğünü en çok yaratacak hareket salt olarak barfiksde yapılan çalışmalardır ... "jimnastikciler" bu konuda (halka ,bar ) çok çalışma yaptıklarından genelde bu tip bir görüntüleri mevcuttur...

Ben de bir alaka kuramadım. Ayrıca halter ya da powerlifting yapanlara bakarsanız hangi kilo ya da cinsiyete sahip olursa olsunlar gayet geniş ve dik omuzlara sahip...

Bende hocanın yorumunu okuyunca ikilemde kaldım, ''bu kilolar şimdi yeterli bile olsa adele tonusu arttıkça ağırlıklarda az gelecektir buna istinaden arttırım yapmanızı tavsiye ederim dumbel çalışmalarında eğer sadece bacak çalışılıyorsa hareketin yapılış esnasında sürekli aşşağıda tutulan dumbel omuz düşüklüğüne sebep verebilir o yüzden sadece kısmi değil diğer dumbel ile çalışma proğramları ile birleştirerek genel çalışmanızı öneririm.''

ilerde bir sorun yasamamak için bilgi almak istedim. teşekkurler yorumlarınız için. iyi çalışmalar dilerimthums:

Son düzenleme:
Back
Yukarı