Bacak çalışmakla ilgili ?

1 yıldır bacak çalışmadan devam ediyordum ki :) baktım gelişimde bir sıkıntı var başladım :D Bacak çalışmak yerıne arada koşu yapıyodum bunu karşılar diye az faydası olsada yerını tutmadı.

Haftanın 1gunu 4 hareket olmak uzere bacak yapıyorum bunu arttırıcam haftada 1 gün de evde bacak hareketlerine başlayacağım bacaklarım oldukça yağlı üst tarafın sertliğiyle bağlantısı bile yok , bacaklar ne zaman adam olur ? Bi de acaip ağrı var merdiven falan çıkmaya ozen gosterdım baya bu günlerde bacak çalıştıgımız her gün yürüyemeyecek halemi gelicez hamlık agrısı mı ?

Bacaklar zor kas kütlesi kazanıyor büyük olduğu için ben 6 aydır çalışıyordum yeni yeni 3 taraftan belli olmaya başladı sıkınc****arın kasları gibi zor bence.

Uzun kaslar 72 saat dinlenmeli
kısa kaslar 48 saat

bunları dikkate alarak çalış sakın birgün bacak çalıştın diğer gün yine bacak çalışma gelişme göremessin dinlenmesi lazım kaslarının.beslenmene dikkat et

Cumartesi günleri çalıştırıp , çarşamba günü ufak bir yürüyüş veya ağırlıksız squat , kalf çalışması gibi bişey düşünüyorum. Bacaklarım baya kötü kalmış heralde , kısa zamanda güçlenmeye başlayıp etkisini görsem yeter bacak çalıştıktan sonraki her gün bu kadar ağrı çekicekmiyiz peki ?

Etkisi olur mu bilmem ama ben Air Alert 3 yaptım zıplamayı artırmak için işe yaradı kas gelişimide oldu çok küçüklükten beri basket oynadığım için bacaklarım zaten kaslıydı beni az biraz etkiledi ama sende ne kadar gelişim olur bilemem eğer işine yararsa bi bak derim

Back
Yukarı