bacak çalışırken mide bulantısı

sırt ve bacak çalışırken acayip mide bulantısı hissediyorum bu bulantı sırt çalışmasının sonlarında başlıyo t bar rowing hareketinde özellikle bacak çalışmasını ise tamamlayamıyorum squat yaparken çok zorlanıyorum sizde karşılaşıyo musunuz bu gibi sorunla bildiğiniz çözüm var mı

Eğer idmanda kusabilirsen isterse sırada 2 hareketin olsun , bırak gitsin idmanı. Çünkü gerçekten hakkını FAZLASIYLA vermişsindir. Tabi parmak at demiyoruz gırtlağına setin ortasında.

bu bulantı antremanın hakkıyla yaptığıma işaret yani ama 2 ci harekette olduğu için bacaklara pek yüklenemiyorum açıkçası

bu bulantı antremanın hakkıyla yaptığıma işaret yani ama 2 ci harekette olduğu için bacaklara pek yüklenemiyorum açıkçası
yok alakası yok bu bulantı bacak calısırken mıdeye baskı olduğundan oluryor aynı sorunu bende yaşıyorum lakın kuscak kadar oldunu hatırlamıyorum

beslenme bozukluğu
antremandan önce çok aç/tok olmak
nefes alıp verme hataları
dolaşım sistemi rahatsızlıkları
çeşitli sağlık problemleri
aşırı yorgunluk
uykusuzluk
aşırı cinsel yaşam
stress
vb bisürü sebepten olabilir en önemlisi olan sağlık o yüzden sağlık kontrolünden geçip bu şıkkı eleyin derim

Spordan once yediklerime dikkat etmedigim donemde mekik derslerinde benimde basima geliyordu basim donuyor ve midem bulaniyordu ama erken yemeyi ogrendim ve hafif beslendim boyle bi skntim yok suan cok sukur

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende de arada oluyor deadliftte yaşıyorum mide bulantısı hissini
bence normal yemek yedikten 2 saat sonra gidiyorum spora
salon hamam gibi belki ondan oluyordur

Back
Yukarı