Bacak çalışınca 4 gün zor yürüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurTaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TurTaa

Yeni Üye
2 haftada 1 bacak çalışıyorum.Özellikle 2-3 hafta çalışmazsam , smith machinede squat yapıp,üstüne leg press fln girince,ertesi gün yürüme hızım 3 te 1 ine düşüyor ,daha hızlı yürümem mümkün olmuyor.penguen gibi yürüyorum. Squatta bar hariç 80 kilo ile yapıyorum..Squat machine de yapınca,böyle ağrı hissetmiyorum

aynısı banada oluyordu . ilk basladıgım zamanlar . ben hamlık deyip geciyordum acılar artık zevk vermeye bile baslamıstı ama 80 kg ile giriyormussun ben max 25-30 la giriyodum . bence ağırlıkları düsür öyle dene.

squat muhteşem bi hareket gerçekten bnde bacağı bazen haftada 1 kere bazen sırtla kombine edip giriorum haftada 1 kere yağtığım antreman çok sert oluo squatla başlayıp leg extension leg press leg curl bi de calf giriorum bitiriorum ama ertesi günkü acı felaket

2 haftada 1 bacak çalışıyorum.Özellikle 2-3 hafta çalışmazsam , smith machinede squat yapıp,üstüne leg press fln girince,ertesi gün yürüme hızım 3 te 1 ine düşüyor ,daha hızlı yürümem mümkün olmuyor.penguen gibi yürüyorum. Squatta bar hariç 80 kilo ile yapıyorum..Squat machine de yapınca,böyle ağrı hissetmiyorum

Basamıyorsanız cok ağır girmeyin. Sakatlığa yol açabilir. Bel ve boy açısından önemli hareketler

zamanla bendede bacaktan sonra inanılmaz ağrı olurdu.her hafta düzenli çalışır ağırda basardım.leg pressi abartıp çok ağır girersem 2 gün fred çakmaktaş gibi yürürdüm,metro merdivenleri inmek işkence olurdu.zamanla alıştı kaslar.çok ağır girsem bile ertesi gün yürüyemeyecek kadar ağrı,kasılma olmuyor.
çözümü zamana bırakmak gerekir.birde bacak çalıştığın gün ve ertesi günü beslenmeye dikkat etmelisin.bu günlerde protein kdar karbonhidratıda arttırmalısın

Back
Yukarı