Bacağı büyütmeden çalışmak

Merhaba arkadaslar
Bacak çalışmanın önemi tartışılmaz ama benim bacaklarım büyümeye cok elverişli ölçüsü 100 ben bacak çalışarak ölçüsünü dusurmek istiyorum ama squat yaptikca kalinlasiyo ne yapmam lazim hem bacak calisip hem de daha ince sert bi bacak icin yağdan dolayi buyuk degil

Merhaba arkadaslar
Bacak çalışmanın önemi tartışılmaz ama benim bacaklarım büyümeye cok elverişli ölçüsü 100 ben bacak çalışarak ölçüsünü dusurmek istiyorum ama squat yaptikca kalinlasiyo ne yapmam lazim hem bacak calisip hem de daha ince sert bi bacak icin yağdan dolayi buyuk degil
genetik benim de öyle bacak çalışmıyorum sadece bayır yukarı koşu ama çok fena büyüdü üst vücuda göre

eger bacaklarini buyutmek ismiosan, bacaklarini kuvvetlendirmeye calis, mesela 5 set 3 tekrar yapabilirsin, boylece kas gelisimini minimum seviyelere indirirsin, boyle yaparak daha cok bacaktaki kuvvetin artar

uzun tekrarlı hafif ağırlıkla izole egzersizler yapabilirsin

istediğin fizikte bacak yoksa ozaman bacak çalişmazsin ayda 1 2 kez squat basarsın yeterlidir.
yağ pranını düşürmen bacaklarınıda kucultecektir herzaman vucudunu kontrol et cevrendede ettir bakarsin bacaklar kurdan kalır dikkatli olmak lazim.

3 set 5 tekrar yapiyodum agirlik arttirarak ama buyutuyo
Amacim bacak calismamak degil buyutmeden kuvvetlendirmek

şimdi şöyle bisey var 1 5 arası kuvvet e girer %20lik hipertrofi %80lik guc artisi burda olur 8 12 tekrarda tam tersi %80 buyume %20 guc gibi.
senin yapabilcegin en iyi sey kuvvet icin %65 - 80 intensity 3 5 rep 3 5 set ideal ama sanmaki bacakların büyümez illa büyüyecek[DOUBLEPOST=1522511130][/DOUBLEPOST]büyümemesi icin yapabilcegin diger sey beslenmeyi sabit tutmak olur

tam 4 yıldır düzenli squat yapıyorum.maksimum 6 7 tekrar yapıyorum.ağır kilolarla çalışıyorum ve dizim ağrımıyor.belim de ağrımıyor. sanırım senin yaşın 12 13 filan.
Hm önyegılı konuşma,ben burda başka birşey diyorum squat değil haddini bilipte konuş.Ağır kilo ile 3 tekrar bacak itme yap zarar verirsin

100 olcu bacakmi olur be herhalde insnalarin ne dusundugunu fazla takiyosun benim bacaklarimda pantalondan kalin gözüküyor aldığım tum olumsuz tepkilere ragmen devam ediyorum

Back
Yukarı