Babyface'im ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı...

Uzun zamandır bu durumu kafama takmamaya çalışıyordum. Fakat son zamanlar herkes bana küçük damgası vurmaya başlayınca tak etti. 94 Şubat doğumluyum. Yani 5 ay sonra 19 olucam. Fakat geçenlerde benle yaşıt bir kıza arkadaşın 'Sence kaçıncı sınıftır?' diye sormasıyla bana '10. sınıftır..' demesi ve benim yıkılmam bir oldu. Boyum 191 ama yine de insanlar bana küçükmüşüm gibi bakıyor. Köselikte var hafiften. Sakal makal yok...

Kilo vermenin bu durumu hafifleteceğini söylüyorlar sizce doğruluk payı var mıdır? :/

Babyface yazacağına köseyim yazsaydın soruununu daha hızlı anlardık :). çünkü babyface terimi avantajlı bir terim şikayet edilesi bir şey değil. benm köselik gibi bir sorunum olmadı fakat bu hem genetik hemde çinko eksikliğiyle alakalı olabilir. çinkonun sakal çıkmasına faydası olduğunu duymuştum.

Babyface yazacağına köseyim yazsaydın soruununu daha hızlı anlardık :). çünkü babyface terimi avantajlı bir terim şikayet edilesi bir şey değil. benm köselik gibi bir sorunum olmadı fakat bu hem genetik hemde çinko eksikliğiyle alakalı olabilir. çinkonun sakal çıkmasına faydası olduğunu duymuştum.
Onun yanı sıra yüzümde bir küçüklükte var... Anlamadım gitti arkadaş.

Uzun zamandır bu durumu kafama takmamaya çalışıyordum. Fakat son zamanlar herkes bana küçük damgası vurmaya başlayınca tak etti. 94 Şubat doğumluyum. Yani 5 ay sonra 19 olucam. Fakat geçenlerde benle yaşıt bir kıza arkadaşın 'Sence kaçıncı sınıftır?' diye sormasıyla bana '10. sınıftır..' demesi ve benim yıkılmam bir oldu. Boyum 191 ama yine de insanlar bana küçükmüşüm gibi bakıyor. Köselikte var hafiften. Sakal makal yok...

Kilo vermenin bu durumu hafifleteceğini söylüyorlar sizce doğruluk payı var mıdır? :/

bence baby-face olmak bir avantaj, dejavantaj değil. benim bi arkadaşta baby face bütün kızlar hasta :D

Bunun kafaya takılacak bir problem olmadığını söyleyebilirim.18 yaşındayım demişsin.18 yaş çok genç bir yaş bu yüzden 15 yaşındaki bir kişi ile 18 yaşındaki bir kişinin yaşlarının ayırt edilmesi bazen zor olabiliyor.Bu çok normal bir durum.Bekle biraz yaşın ilerlesin,birkaç yıl sonra anlarsın babyface olup olmadığını.Ayrıca ileriki yaşlarda böyle birşey varsa bu durum zaten avantajlı bir hal alacaktır senin için.Daha çok gençsin sorun yapılacak birşey değil.Sana hayatta başarılar dilerim.

Arkadaşım yaşın 18 istiyorsan 20 ye kadar bekle eger beklemicem bıktım diyorsan sana minoxidil forte öneriyorum.Kesin çıkar sakalların.Ama yan etkileride var istiyorsan bir araştır.

bence baby-face olmak bir avantaj, dejavantaj değil. benim bi arkadaşta baby face bütün kızlar hasta :D

Maalesef bu daha çok, çok tatlısın, şirinsin iyi çocuksun ağırlıklı olacak bişeydir:) Babyface olmak hem avantaj hem dezavantaj. Babyface değil yakışıklı olmak gerek:) Sakal bırakırsan senin sorununun bi nebze geçebilir bence arkadaşım. Jileti sık kullan biraz madem kösesin bi de vücuda ağırlık ver biraz daha irileş bakalım:)

Back
Yukarı