Babanizdan Cok Dayak Yedinizmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babam beni sadece 3 yaşımdayken dövdü(dövdü dediğim çok sağlam bi tokat attı). onun haricinden bana hiç vurmadı. Aslına bakarsanız biraz asabidir çabuk parlar. Çoğunlukla bi işi dikkatsizce yapardım ve o yüzden bana çok kzıardı. Bazen sözleri dövmekten beter olurdu. Ama genelde dayağa karşı bi insandır...

Herkez bence bi kerede olsa babasından dayak yemeli tabi öle abartı bişi diilde ufaktanda olsa :D

buda benim oğlum,
beni babam küçükken feci döverdi , falakya yatırdığı da olurdu, o yüzden bende yer etmiştir.
bırakın vurmayı oğluma bağıramam bile , annesi bağırınca da kızarım..

Bende yedim laf dayak oklava terlikin tabanı.yaş ilerledi tookatta kesmedi.insan çocuğuna nasıl vurur anlamadım bı turlu şi,mdi de işte sevgi ve saygı beklıyor benımkıler alırlar saygıyı sevgiyi yaşlanacaklar bakan denizi ...

Bende anne-babanın hiç vurmadığı ama bazı laflarla dövmekten beter ettiği gruptanım. O kadar kötü hissederdim ki, derdim hep neden bir tokat atıp gitmez, böyle uzun uzun konuşur. Şimdi anlıyorum tabii. Kerwan'ı da tebrik ediyorum, tam tersini yapanlar da var malesef :x

tuhaftır 12-13 yaşıma kadara hep annemden dayak yedim.tabi terlik vetokta olarak.ama daha sonra babam başladı.büyüdk diye resmen girşiyordu.galiba birazdanda öyle yapıcak :D

akçakaya dedi:
tuhaftır 12-13 yaşıma kadara hep annemden dayak yedim.tabi terlik vetokta olarak.ama daha sonra babam başladı.büyüdk diye resmen girşiyordu.galiba birazdanda öyle yapıcak :D
demek girisiyodu valla cok güldüm yaa:) birazdanda öyle yapacak diyosun yine ne yaptinki :):):)

akçakaya dedi:
okulu astığımı öğrendi.ve girişti :( .ama bu sefer haklıydı ;)

Bence çoğu zaman hakıdır :) Bir baba durup dururken niye çocuğunu dövsünki :)

odnamok dedi:
akçakaya dedi:

Bence çoğu zaman hakıdır :) Bir baba durup dururken niye çocuğunu dövsünki :)

çocuk açısından bakıldığında durup dururkendir ama baba o gün başka bir şeye sinirlenmiştir ve bi nevi sinirini ondan çıkarmıştır.

akçakaya dedi:

ilkokuldan liseye kadar okuldan kaçmaya bayılırdım en çok okuldan kaçdığım ve başarısız olduğum zamanlarda eğlence için değil içime kapanıklığımdan toplumdan kaçıyordum paranoid bir kişiliğim var benim bende bu yalanı çok söylerdim ve çok dayak yedim, yemişten beter oldum, yedikçe daha da manyaklaştım, halen de biraz öyleyim.

Babam cok kucukken bır kac defa kulagımı cekmıstır, ama genel turk aıle yapısı benım annemde kucukken
pek bı fena doverdı. Hatırlarım dayagı yıyıp kacar bır kose koltugun arkasına gıder kendı kendıme soylenırdım, sonra yanıma gelır kalbımı gene kazanırdı.

Bır yerde okuduguma gore annesı dısıplınlı ve katı olan erkekler capkın olurmus !

Dogrudur ınanırım :)

Blitz dedi:
Babamın bakışları her zaman için yeterli oldu.
Annemden birkaç kez oklava ve şakayla karışık şaplak yedim.
Dedem bir keresinde fena dövmüştü. Çenem yerinden çıkacak gibi olmuştu.
Okulda ise liseye kadar yediğim dayağın haddi hesabı yoktur...
VG ye lisede başladın heralde.

bende babamdan çok dayak yedim ya.bi kere burnumu çok feci kanatmıştıştı.kaç kerede evden attı beni:D

babam çok dövmedi de hani patlama anları vardır ya o anlarda bi uçan tekme yedim karnıma yaş(5) bide 14-15 yaşlarımda çakllıktan pis dayak eymiştim ama öle böle deil salya sümük ağlatana kdar aralarda mezelerde oldu tabi ama ana yemekler bunlar ha anneme gelirse hala eline merdayi alıp yandan yanda indirir artık bende alıştım.XDXd

Çoğu kişi gayet doğal ve masum bir olaymış gibi terlik ve oklava ile dayak yediğini söylemiş.

Annem bir keresinde terlikle elime vurdu, vurdu ve sonra yine vurdu. Tekrardan vuracakken elimi çekince terlik sol gözüme geldi. Gözümde travmaya bağlı katarakt oluştu, bir miktar da görme kaybı var.

Çocuklara uygulanan şiddet karşısında kendimi öylesine kaybediyorum ki tüylerim diken diken oluyor, bundan 6-7 ay öncesinde çocuğun birini sokakda evire çevire döven adam ile fena halde kavga ettik, adamın burun kemiği kırılmışdı ki o denli şiddete karşıyım...

Back
Yukarı